NB I: „Az Újpest jelenleg jobb a Ferencvárosnál”

Vágólapra másolva!
2014.09.20. 14:27
A Nemzeti Sport Online kétrészes, derbi felvezető összeállításában az Újpest bosnyák légiósát Asmir Suljicot tartotta a vasárnapi, Ferencváros elleni mérkőzés egyik lehetséges kulcsszereplőjének. A szélső az ujpestfc.hu-nak adott interjút a találkozó kapcsán. 

„Nyerni fogunk, mert jelenleg az Újpest jobb a Ferencvárosnál! Már játszottam ellenük a kupában és a bajnokságban is. Emlékszem, a Magyar Kupában Vasziljevics góljával nyertünk 1–0-ra, úgy, hogy az első meccsen 0–0-t értünk el. Mindenesetre negyeddöntősök lettünk, majd később elhódítottuk a kupát. Érdekes, hogy a bajnokságban jobban játszottunk ellenük, mégis kikaptunk 2–1-re, hibák, figyelmetlenségek miatt. A győztes góljukat az utolsó percekben szerezték, iszonyatosan dühös voltam! Több helyzetünk volt, szebben játszottunk, mégis alulmaradtunk. Bosszantó! Lényeg a lényeg: ezeken a mérkőzéseken mindig fantasztikus a hangulat" – nyilatkozta az Újpest hivatalos honlapjának a lilák játékosa, Asmir Suljic, aki arról is beszélt, ki szerzi majd a gólokat a Fradi ellen.

„Balajcza – mondta nevetve Suljic. – félretéve a tréfát, teljesen mindegy, hogy ki, csak rúgjunk gólt, gólokat! Ha mindenki kihozza magából a maximumot, meglesz a három pont. Persze ha Kim Ojo pályára lépne, más lenne a helyzet, nem lennének csatárgondjaink. Ojo egyébként egy remek futballista, pazar adottságokkal. Már az edzéseken és Himesházán is letette a névjegyét. Nagyon motivált játékos, már várjuk, hogy teljesen felépüljön. Természetesen ugyanez vonatkozik Kabát Péterre is. Ha ők rendelkezésre állnak, akkor még jobban tarthatnak tőlünk az ellenfelek. Most megpróbáljuk őket valahogy helyettesíteni. Sztanisavljevics, Mboma, Simon Krisztián vagy akár én is gólt szerezhetünk. Még egyszer mondom, nem számít, hogy ki lövi, csak találjunk be és nyerjünk!”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik