NB I: a Honvédban kötött ki a Fradiból távozó védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.03. 18:35
null
Batik Bence aláírt a Honvédhoz (Fotó: honvedfc.hu)
A Budapest Honvéd a hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta a Ferencvárostól távozó védőt, Batik Bencét. A 24 esztendős játékos egy plusz két évre szóló szerződést írt alá a 2017-es bajnokcsapatnál.

A védő 2012-ben igazolt Szegedről a Fradiba, de egy évet eltöltött kölcsönben az MTK-nál is, két bajnoki szezont pedig nagyon súlyos sérülés miatt ki kellett hagynia. Az NB I-be az elmúlt idényben tért vissza, 13 mérkőzésen lépett pályára. Június végén lejárt a szerződése az FTC-nél, és a felek nem hosszabbítottak.

Most pedig hivatalossá vált, hogy Batik a Honvédban folytatja a pályafutását. Eke Uzoma, Holdampf Gergő és Fousseni Bamba után a védő a kispestiek negyedik nyári szerzeménye.

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa a minap arról beszélt, hogy közel vannak két belső védő és egy irányító középpályás átigazolásához, emellett még két csatárt is keresnek, hiszen szükségük lesz rá.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Fousseni N'Ganon Bamba(guineai, Csornomorec Odessza – Ukrajna), Batik Bence (Ferencváros – szabadon igazolhatóként), Holdampf Gergő (Nyíregyháza Spartacus), Eke Uzoma (nigériai, Balmazújváros – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Göblyös Dániel (Dorog, ?),Kovács Dániel (Dorog, ?), Raul-Ioan Palmes (román, Kazincbarcika, ?), Vajda Dániel (Dorog, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Aleszandr Ignjatovics (szerb, Szloboda Tuzla – Bosznia-Hercegovina), Nemanja Andrics (szerb, Balmazújváros),Igor Csukovics (montenegrói, FC Kamza – Albánia), Lippai Tibor (Hajdúböszörmény), Borisz Zsivanovics (szerb-magyar, Szeged 2011), Tomás Pilík (cseh, FC Zbrojovka Brno – Csehország, szabadon igazolható), Vadócz Krisztián (Kitchee SC – Hongkong)
Távozók: Bobál Dávid (lejár a szerződése, szabadon igazolható), George Patrick Ikenne-King (nigériai, MTK Budapest – szabadon igazolhatóként), Eppel Márton (Kajrat Almati – Kazahsztán), Davide Lanzafame (olasz, Ferencváros)
Kölcsönbe távozók: Herjeczki Kristóf (Gyirmót FC Győr)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Tomás Kosút (szlovák)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik