NB I: a Gyirmót 27 éves ukrán csatárt szerződtetett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.03.27. 08:44
null
A Gyirmót új szerzeménye, Denisz Bezborodko (Fotó: gyirmotfc.hu)
A Gyirmót FC-Győrben folytatja pályafutását a 27 éves ukrán csatár, Denisz Bezborodko.

 

 

Az orosz–ukrán háborúra való tekintettel a FIFA engedélyezte az ukrán bajnokságban játszó labdarúgók rendkívüli szerződtetését, egy csapatba kizárólag két labdarúgó igazolható, és nyárig szólhat a hivatásos szerződés. Ezt használta ki a Gyirmót Győr. Az NB I-ben 11. helyen álló klub három hónapos szerződést kötött Denisz Bezborodkóval, aki az ukrán élvonalbeli Deszna Csernihivtől érkezett – adta hírül a gyirmotfc.hu.

Bezborodko pályafutása során az ukrán U19-es és az U21-es válogatottban is többször pályára lépett. A 27 éves csatár az ukrán első osztályban a Zorja, az Olekszandria és a Deszna Csernihiv csapataiban 80 meccsen 19 gólt szerzett. A mostani idényben18 bajnoki mérkőzésen hét gólt szerzett és két gólpasszt adott.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS GYIRMÓTON
Érkezők:
Denisz Bezborodko (ukrán, Deszna Csernihiv), Matej Cvetanoszki (északmacedón, FK Skupi – Észak-Macedónia),Vlagyiszlav Klimovics(fehérorosz, Dinamo Minszk – Fehéroroszország),Gino van Kessel (holland-curacaói, Dalkurd FF – Svédország, szabadon igazolhatóként), Denis Ventúra (szlovák, Academica Clinceni – Románia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Lencse László (Szombathelyi Haladás), Vogyicska Bálint (FC Ajka)
Kölcsönbe távozók: Karacs Dániel (Aqvital FC Csákvár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik