MLSZ: újabb pénzbüntetést kapott a DVSC

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.02.24. 17:06
null
A debreceni Nagyerdei Stadion (Fotó: Dömötör Csaba)
Csütörtökön a DVSC a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy újabb, ezúttal 350 ezer forintos büntetést kapott a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától.

 

A debreceni klubhonlap – az MLSZ fegyelmi bizottságának közlésére hivatkozva – azt írja, hogy az fb összevont eljárásban vizsgálta a DVSC–Kisvárda, a Mol Fehérvár FC–DVSC, valamint a Puskás Akadémia–DVSC találkozón történteket, és megállapította: a debreceni szurkolók obszcén és megbotránkoztató rigmusokat skandáltak. A klubot ezért 350 ezer forintos büntetéssel sújtották.

Egy nappal ezelőtt, szintén a Loki honlapja alapján megírtuk, hogy az MLSZ fegyelmi bizottsága a klub fellebbezése és az új eljárás lefolytatása után helyben hagyta a Ferencváros elleni hazai bajnoki után kiszabott 2 millió forintos pénzbüntetést, amely ezzel jogerőre emelkedett.

Az MLSZ fegyelmi bizottságának legfrissebb határozatáról a Kisvárda is beszámolt: a klubot 200 ezer forint pénzbüntetésre kötelezték, mert szurkolói a január 29-i, DVSC és a február 19-i, Paks elleni mérkőzésen obszcén tartalmú, másokat megbotránkoztató szövegeket skandáltak.

Az MLSZ honlapján csütörtök délután még nem olvashatók a klubok által kommunikált büntetések.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik