L. M.
2022.09.09 15:01

MLSZ: pénzbüntetést kapott a Fradi, a Honvéd és a Vasas

A Magyar Labdarúgó-szövetség szeptember 8-i ülésén a Ferencvárost, a Budapest Honvédot és a Vasast a szurkolóik nem megfelelő magatartása miatt pénzbüntetéssel sújtotta.

Három NB I-es klubot is büntetéssel sújtottak (Fotó: Török Attila)

 

Az MLSZ hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra a fegyelmi bizottság (FEB) szeptember 8-i ülésén született határozatait.

NB I

A FEB a Vasas–FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Vasast a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. 

A FEB a Vasas–FTC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. 

A FEB az FTC – Bp. Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, az ellenfél játékosára sértő kifejezés használata és pirotechnikai eszköz használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. 

A FEB az FTC – Bp. Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és  az ellenfél játékosára sértő kifejezés használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. 
 
NB II

A FEB a DVTK-Kazincbarcika mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (szurkolóinak az elzárt területre történt bemenetele) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. 
 
Női és férfi futsalbajnokságok és kupák

Tánczos Tibor asszisztens edző (Aramis) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB I férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni, határozat nélküli eltiltás

Szini László (ELTE), Mezei Virág Matild (Gyula) és Józsa Tamás Norbert (Futsal Akadémia) 1-1 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

 

2022.11.25 21:49:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 23:17:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 07:58:00

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sokak szerint csónakkal kellett volna kimenteni a bírót a Latorca utcából.

2022.11.18 23:59:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az ősz álomtizenegyében hét ferencvárosi található.

2022.11.19 00:08:14

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. És itt jutunk el a csercseszovi futballfelfogás alapjához: a labdarúgóit felszabadítja a kötöttségek alól, és hagyja, hogy abban a szerepben, taktikával játssznak, amiben a leginkább ki tudják bontakoztatni képességeiket..