MLSZ: érvényben maradt Supka hárommeccses eltiltása

Vágólapra másolva!
2019.04.16. 21:35
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a hivatalos honlapján közölte, hogy a fegyelmi tárgyalás megtartása után is érvényben maradt Supka Attila három mérkőzésre szóló eltiltása, melyet a múlt héten szabtak ki.

Mint arról beszámoltunk, a Honvéd április hatodikán, szombaton Huszti Szabolcs 90. percben fejelt góljával kapott ki a vendég Mol Viditől, s az ítélet múlt keddi indoklása szerint Supka Attila „a mérkőzés lefújása után az öltözőfolyosón a játékvezetők személyére sértő kifejezéseket használt”. A kispesti vezetőedző három meccsre szóló eltiltást és 300 ezer forintos pénzbüntetést kapott, amit a fegyelmi tárgyalást követően is hatályban tartottak – írja az mlsz.hu.Mint arról beszámoltunk, a Honvéd április hatodikán, szombaton Huszti Szabolcs 90. percben fejelt góljával kapott ki a vendég Mol Viditől, s az ítélet múlt keddi indoklása szerint Supka Attila „a mérkőzés lefújása után az öltözőfolyosón a játékvezetők személyére sértő kifejezéseket használt”. A kispesti vezetőedző három meccsre szóló eltiltást és 300 ezer forintos pénzbüntetést kapott, amit a fegyelmi tárgyalást követően is hatályban tartottak – írja az mlsz.hu.

Borsos Vilmos Zoltánt, a Haladás edzői stábjának tagját három találkozóra tiltották el, mivel sértő kifejezést használt az ellenfél játékosára – a szombathelyiek szombaton hazai pályán 1–0-ra legyőzték az MTK-t.

További fegyelmi határozatok itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik