MK-döntő: jól fogynak a jegyek – a második karéjt is megnyitják

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.06.02. 12:34
null
Így állt a jegyértékesítés hétfőn 12.30 órakor – a szürke helyek az alsó karéjban már elfogytak, ezért megnyitották a középső karéjt is (a felső karéjba nem lehet jegyeket vásárolni, kép: valogatottjegy.mlsz.hu)
Ma kezdődött a jegyértékesítés a Puskás Arénában szerdán 20 órakor kezdődő Budapest Honvéd–Mezőkövesd fináléra. A jegyek jól fogynak, így az aréna középső karéját is megnyitják.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) amúlt héten azt közölte, hogy a Puskás Aréna alsó karéjába kezdi meg a jegyárusítást a szerdai Honvéd–Mezőkövesd kupadöntőre. Ma délelőtt pedig már ezt posztolta az MLSZ a Twitter-csatornáján: „a nagy érdeklődésre való tekintettel, az előzetes terveknek megfelelően, a második karéj szektoraiba is elindult az online jegyértékesítés.”

A KÖVESDI SZURKOLÓKNAK NEM KELL AUTÓPÁLYA-MATRICÁT VENNIÜK

 

A kupadöntőre utazó szurkolók számára a mezokovesdzsory.hu az alábbi tájékoztatást tette közzé:

„A Borsod Megyei Rendőrkapitányság kérésére a kupadöntő napján (2020. június 3-án) a személyautóval és kisbuszokkal érkező szurkolók 18.45-kor az autópálya 13 km szelvényénél található SHELL benzinkút parkolójából rendőri felvezetéssel indulnak a Puskás Arénához.

Azoknak, akik az alábbi helyen mennek fel az autópályára, nem kell fizetniük autópályadíjat és a helyszínen mindenki számára parkoló lesz biztosítva. A jelzőlámpáknál a rendőri felvezetés miatt nem kell megállni.”

A rendőrség kérésére a szervezett autóval és kisbuszokkal érkező szurkolóknak legkésőbb kedd délig le kellett adniuk a rendszámukat e-mailben.

A Nemzeti Sport Online kérdésére Sipos Jenő, a szövetség szóvivője azt is elmondta, hogy a 65 év feletti szurkolók saját felelősségre vásárolhatnak belépőjegyet. Ez azért fontos információ, mert például a Ferencváros hétfőn azt közölte, hogy a rendkívüli veszélyhelyzet visszavonásáig a járványhelyzetben kiemelten veszélyeztetettnek számító 65 év felettiek nem látogathatják a futballcsapat meccseit. Mint megtudtuk, minden klub a saját hatáskörében dönthet arról, hogy korlátozza-e a 65 év felettiek belépését.

Mint ismert, a hatályban lévő jogszabályok szerint legalább 1.5 méteres távolságot kell biztosítani a nézők között. A nézők csak minden negyedik ülőhelyet foglalhatják el, vagyis három széket üresen kell hagyni két ember között, illetve a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket sem lehet használni – ez a kupadöntőre is érvényes. Azt egyelőre nem tudni, pontosan hány jegyet értékesít a fináléra a szövetség, de Tóth László, a Mezőkövesd szakmai igazgatója az NSO-nak azt mondta, összesen kilenc-tízezren lehetnek jelen a finálén.

A legolcsóbb jegy 1500, a legdrágább 4000 forintba kerül.Az értékesítés június 2-án, kedden 10 órakor kezdődött. A jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni. A helyszínen nincs lehetőség jegyvásárlásra.

A jegyeladás jelenlegi állásáról itt tájékozódhat!

MAGYAR KUPA
DÖNTŐ
20.00:
Budapest Honvéd–Mezőkövesd Zsóry FC, Budapest, Puskás Aréna (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik