MK: Csak az FTC elleni meccsek előtt szokott ennyi barátom lenni – Tóth László

Vágólapra másolva!
2020.06.02. 10:58
Szerdán a Budapest Honvéd ellen játssza története első Magyar Kupa-döntőjét a Mezőkövesd Zsóry. A matyóföldi klub szakmai igazgatójával, Tóth Lászlóval beszélgetett az NSO Tv stábja. A nagy menetelés mellett szóba került, hogy buszokkal és vonattal is jönnek szurkolók a Puskás Arénába, illetve beszélt arról: csak a Ferencváros elleni meccsek előtt szokta azt érezni, hogy ilyen sok barátja van – mindenki jegyhez szeretne jutni természetesen. Emellett szót ejtettünk a fogadalmáról is...

A Mezőkövesd Zsóry szakmai igazgatója, Tóth László elárulta: céljuk volt, hogy bejussanak a kupadöntőbe.

„Ezt elértük. Nagyon sokat dolgozott érte a vezetőség, a stáb, a játékosok. Most kezdődik még igazán a munka, mert az elnökünk például azt szervezte egész hétvégén, hogy minél több Mezőkövesdhez közel álló szurkoló jelen legyen a mérkőzésen. Biztosít számukra különvonatot, autóbuszt, valamennyi utánpótláskorú gyerekünk ott lesz a mérkőzésen szülői kísérettel. Úgyhogy mindent elkövetünk azért, hogy megörvendeztessük azokat, akik eddig szurkoltak és kiszurkolták a kupadöntőt.”

Videónkban a szakember beszél a mezőkövesdi futball titkáról, a játékstílusukról, a hirtelen feltűnő, 30 éve nem látott barátokról, illetve a fogadalmáról is.

JÚNIUS 3., SZERDA
MAGYAR KUPA
DÖNTŐ
20.00:
Bp. Honvéd–Mezőkövesd (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik