MLSZ: kedden kezdődik a jegyértékesítés a kupadöntőre

Vágólapra másolva!
2020.05.30. 13:22
null
Szerdán a kupadöntőben találkozik a Budapest Honvéd és a Mezőkövesd (Fotó: Földi Imre)
A Magyar Labdarúgó-szövetség szombati tájékoztatása szerint jövő hét kedden, egy nappal a mérkőzés előtt kezdődik a jegyértékesítés a Budapest Honvéd–Mezőkövesd kupadöntőre.

 

Nem mindennapi találkozó lesz a szerdai, ugyanis a kormány szerdai döntése értelmében újra lehetnek nézők sporteseményen, így a Honvéd–Mezőkövesd kupadöntőn is.

Mint ismert, a hatályban lévő jogszabályok szerint legalább 1.5 méteres távolságot kell biztosítani a nézők között. A nézők csak minden negyedik ülőhelyet foglalhatják el, vagyis három széket üresen kell hagyni két ember között, illetve a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket sem lehet használni.

A kispesti drukkerek a lentebb látható képen a 120-138-as szektorokba válthatnak jegyet, míg a kövesdi szimpatizánsok a 101-119-esekbe. Ez azt jelenti, hogy a Puskás Aréna alsó karéja nyílik meg a szurkolók előtt. A belépők megváltásához személyes adatok megadása szükséges, egy szurkoló összesen 4 belépőt vásárolhat.

A legolcsóbb jegy 1500, a legdrágább 4000 forintba kerül.

Az értékesítés június 2-án, kedden 10 órakor kezdődik. A jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni. A helyszínen nincs lehetőség jegyvásárlásra.

JÚNIUS 3., SZERDA
MAGYAR KUPA
DÖNTŐ
20.00:
Budapest Honvéd–Mezőkövesd (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

A Puskás Aréna alsó karéját nyitják meg szerdán (Fotó: mlsz.hu)
A Puskás Aréna alsó karéját nyitják meg szerdán (Fotó: mlsz.hu)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik