K. Zs.
2023.02.03 17:46 Frissítve: 2023.02.03 17:54

Mezőkövesd: Albániában folytatja a távozó támadó

A Mezőkövesdről néhány hete távozó északmacedón labdarúgó, Remzifaik Szelmani a Partizani Tiranában folytatja a pályafutását – derült ki az albán bajnokság második helyén álló klub közléséből.

Remzifaik Szelmani (balra) mezőkövesdi szerelésben (Fotó: Földi Imre)

Az információnak a www.zte.hu/transfer által közölt albániai sajtóhír nyomán eredtünk a nyomába, és meg is találtuk a Partizani péntek kora esti Facebook-posztját, amelyben bejelentették Remzifaik Szelmani szerződtetését.

Szelmani – aki korábban Újpesten is futballozott – tavaly nyáron került Mezőkövesdre, hat NB I-es bajnokin lépett pályára, a kezdőcsapatban egyszer kapott helyet.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS MEZŐKÖVESDEN
Érkezők:
Ilja Beriasvili (grúz, FC Telavi – Grúzia), Csontos Dominik (Ferencváros, legutóbb kölcsönben Soroksár), Thomas Ephestion (martinique-i, RWD Molenbeek – Belgium), Steliano Filip (román, szabadon igazolhatóként, legutóbb Dinamo Bucuresti – Románia), Márkus Attila (magyar-norvég, Nyíregyháza Spartacus), Nagy Dominik (Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként) Nyikolaj Prudnyikov (orosz, szabadon igazolható, legutóbb FK Orenburg – Oroszország), Younn Zahary (Comore-szigeteki-francia, szabadon igazolható, legutóbb Cholet – Franciaország)
Kölcsönbe érkezők: Lehoczky Roland (MTK Budapest)
Kölcsönből visszatérnek:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók: Csontos Dominik (ETO FC Győr), Madarász Márk (Gyirmót FC Győr), Rabatin Richárd (FC Ajka), Remzifaik Szelmani (északmacedón, Partizani – Albánia)
Kölcsönbe távozók: Bobál Dávid (MTK Budapest)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

2023.03.24 19:21:53

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Van bennem jócskán nosztalgikus szomorúság. Elvégre a Pécs, a Szeged, a Szombathely és a Győr a középmezőnyben álmodozik a szebb jövőről, ám a Nyíregyháza 16. és a Békéscsaba 17. helye a jelenlegi állás szerint csak osztályozót ér, a két kieső előtt végző három csapat ugyanis minősítőt játszik majd a nyártól 18-as mezőnyre csökkenő sorozatért.

2023.03.23 23:32:35

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A döntés legfontosabb üzenete valószínűleg az, hogy a Vasas vezetősége önkritikát gyakorolt. Belátta hibáit az elmúlt évek játékospolitikája, a csapat menedzselése kapcsán, elismerte, hogy az eddig meghozott intézkedések nem vezettek eredményre.

2023.03.20 21:06:37

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Ha túlzás is, hogy a lelkével törődni kell, az érzelmeit nem szabad félresöpörni.

2023.03.20 21:03:34

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Vajon van-e még egy bajnokság az általunk ismert fociuniverzumban, ahol a profi osztályokban olyan vircsafttal kezdődhetnek a félidők, mint nálunk, hogy valaki a pénzéért cserébe elpöccintheti a labdát a kezdőpontról?

2023.03.19 19:36:31

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Újabb vereségével a Ferencváros közel tizenkét éve nem látott rossz sorozatot épített fel.