Lech Poznan: a Ferencvárostól igazoltak légióst – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.03. 11:02
A lengyel élvonalbeli Lech Poznan bejelentette, hogy szerződtette a Ferencvárostól távozó bosnyák-osztrák védőt, Emir Dilavert.

Emir Dilaver három éve szerződött a Ferencvároshoz, de már a télen jeleztük, hogy nem tárgyal szerződése meghosszabbításáról, így a nyáron klubot vált. A távozását a Vasas ellen szerdán megnyert Magyar Kupa-döntő után be is jelentette.

Szombaton pedig már a Lech Poznan számolt be arról, hogy négyéves szerződést kötött a jobbhátvéddel, aki ingyen került a lengyelekhez, miután a Fradinál lejár a megállapodása.

A Lech Poznan a vasárnapi utolsó forduló előtt a 3. helyen áll a tabellán, ugyanannyi pontja van, mint vasárnapi ellenfelének, a 2. helyen álló Jagielloniánák, viszont mindkét gárda két egységgel van csak lemaradva Nagy Dominik együttesétől, a Lechia Gdanskot fogadó Legia Warszawától.

A 26 éves Dilaver három év alatt 86 meccsen játszott az NB I-ben, két gólt szerzett. Egyszeres bajnok és háromszoros Magyar Kupa-győztes a Ferencvárossal.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők: Priskin Tamás (Slovan Bratislava – Szlovákia)
Kölcsönből visszatérők*: –
*A hivatalosan az FTC játékosának számító, de a Fradiban az NB I-ben nem szereplő, régóta az NB II-es Soroksárnál kölcsönben lévő játékosokat nem tüntettük fel.
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Derekas Zoltán, Gera Dávid, Kundrák Norbert, Nagy Gábor, Novák Zsombor
Kiszemeltek: Fernando Gorriarán (uruguayi, River Plate – Uruguay), Otigba Kenneth (magyar-nigériai, Heerenveen – Hollandia, legutóbb kölcsönben Kasimpasa – Törökország)
Távozók: Emir Dilaver (osztrák, Lech Poznan – Lengyelország, szabadon igazolhatóként), Jova Levente (soroksári kölcsön után lejár a szerződése), Florian Trinks (német, lejár a szerződése), Michal Nalepa (lengyel, Lechia Gdansk – Lengyelország)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Marco Djuricin (osztrák, Red Bull Salzburg – Ausztria), Kleinheisler László (Werder Bremen – Németország, érdeklődik iránta: Lech Poznan – Lengyelország), Rju Szung Vu (dél-koreai, Bayer Leverkusen – Németország)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Vladan Csukics (szerb, visszavonul?), Hajnal Tamás (lejár a szerződése)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik