Kisvárda: négyen elmentek, ketten jöttek, a brazilokra még várnak

Vágólapra másolva!
2021.01.05. 08:52
null
Kisvárdán is elkezdődött a felkészülés (Fotó:<a href="http://kisvardafc.hu/hir/2021-elso-munkanapja-kepekben/3472"> kisvardafc.hu</a>)
Koronavírusteszt, orvosi vizsgálatok és edzés várt a Kisvárda NB I-es játékosaira hétfőn, a téli felkészülés nyitányán.

 

Supka Attila, a Kisvárda Master Good vezetőedzője két új játékost mutathatott be hétfőn, az idei első edzés előtt az öltözőben: a tréningre elsőként érkező Ötvös Bencét, aki a Nyíregyháza Spartacustól érkezett kölcsönbe, valamint a bolgár válogatott Janisz Karabeljovot, aki a Slavia Szófia neveltje, és eddig abban a klubban is szerepelt. A decemberben bejelentett négy távozó, Lakatos Csaba, Tonci Kukoc, Roman Karaszjuk és Sztavrosz Cukalasz már nem tartózkodik Kisvárdán, és a brazil kontingensből még igazoltan van távol Sassá, valamint Fernando Viana, ők a hét közepén kapcsolódnak be az edzésmunkába – derül ki a kisvardafc.hu beszámolójából.

„Vártam már a közös munkát, az pedig nézőpont kérdése, hogy elegendő-e a felkészülés kezdetétől az első bajnokiig hátralévő tizenkilenc nap a munka elvégzéséhez – nyilatkozta Supka Attila vezetőedző. – Annyiban talán igen, hogy nem kell mindent elölről kezdünk, az alapcsapatunk azért megvan. Bízom benne, hogy a két érkezővel még stabilabb lesz a középpályánk, és Révész Attila sportigazgatóval egyeztetve még a védelemben és csatárposzton tervezünk erősítést.”

Addig is végig itthon készül a csapat, a héten többször is napi két edzéssel. A jövő héten pedig edzőmeccsek is várnak a csapatra, előbb szerdán Kazincbarcikán, majd szombaton hazai környezetben az ukrán élvonalbeli FK Minaj ellen.

Az 5. helyen telelő Kisvárda az NB I-ben legközelebb a január 23-i, 17. fordulóban lép pályára, a Mezőkövesdet fogadja.

A KISVÁRDA FC TÉLI PROGRAMJA

Felkészülés kezdete: január 4.
Edzőtábort nem terveznek.
Felkészülési mérkőzések
2021. január 13., 13.00: Kazincbarcika SC (NB II)–Kisvárda
2021. január 16., 11.00: Kisvárda–Minaj (ukrán I.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik