Kisvárda: ismét súlyosan megsérült a fiatal szélső

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2023.03.13. 17:13
null
Czérna Eriknek nincs szerencséje a sérülésekkel (Fotó: kisvardafc.hu)
A Kisvárda Debrecen elleni vereségének (0–1) hosszabbításában megsérülő Czérna Erik jobb lábában elülső keresztszalag-szakadást szenvedett – közölte a várdaiak honlapja.

 

Czérna Erik egy hónappal ezelőtt, a Ferencváros ellen combizomszakadást szenvedett, abból a sérülésből tért vissza szombaton, amikor ismét megsérült.

„Annyira emlékszem, hogy Bohdan Melniktől kaptam labdát a jobb oldalon, a hosszabbítás letelte előtt. A tizenhatoson belülre érve éreztem, hogy hosszú lesz, de azért megküzdöttem érte, hátha... Ekkor Ferenczi János meglökött, elveszítettem az egyensúlyom, és a jobb lábammal a pályát övező műfüves borításra érkeztem le, ahol letapadt, ez okozhatta a bajt. Az eset után nem sok mindenre emlékszem, de arra igen, hogy többen, így például a debreceni kapus is, a segítségemre siettek. Azt nem tudnám megmondani, hogy Ferenczi János köztük volt-e, mindenesetre azóta nem keresett...” – mondta el a klubhonlapon Czérna Erik.

A játékosnak nincs szerencséje a sérülésekkel, az előző év februárjában a Kisvárda II Tiszaújváros elleni felkészülési mérkőzésén szenvedett boka- és szárkapocscsonttörést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik