R. B.
2021.11.23 11:19 Frissítve: 2021.12.01 11:21

Kisvárda: Huszti Szabolcs és Adrian Mutu is jelölt a kispadra

„Rengeteg indulat volt bennem, mert úgy éreztem, hogy elárultak. De nem mutathatom ki, és nem is fogom a későbbiekben sem hangoztatni ezt” – mondta keserűen a kisvárdai sportigazgató, Révész Attila az eddigi vezetőedző, Joao Janeiro hirtelen távozása kapcsán. Az NB I-ben harmadik helyen álló szabolcsiak vezetője a lehetséges utódokról is beszélt a DIGI Sport napindító műsorában.

Révész Attila (Fotó: Földi Imre)

 

 

 
Kisvárda: Dunaszerdahelyen folytatja Janeiro – hivatalos
Erős Gábor: A jelen helyzetben talán ez volt a legjobb megoldás

„Adtam egy ilyen edzőnek egy lehetőséget, akiben talán én láttam egyedüliként lehetőséget, mindenki más távol akart tőle tartani, mégis bíztam benne – mondhatnám, hogy elárult – fogalmazott Révész Attila Joao Janeiro kapcsán, miután a portugál szakember a szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahelyhez távozott Kisvárdáról. – De üzleti szemmel kell nézni, hogy a klubunk jól járt, a későbbi tevékenysége már nem hozott volna ekkora hasznot. Nem lehetnek úrrá rajtam az érzelmek, most újra olyan edzőt keresünk, aki a szenvedéllyel teli stílusunkat képviseli.”

A lehetséges utód személyét illetően konkrét neveket is említett a kisvárdai sportigazgató: „Magyar fiatalokban is gondolkodunk. Beszéltem Huszti Szabolccsal. Nincs pro licence, és ez egy picit faramuci helyzet, de meg lehet oldani. Az ő szenvedélyessége és külföldi tapasztalata, illetve a jövőbe vetett lehetőség, hogy belőle is jó edző legyen – elképzelhető, hogy meg tudná oldani. Tímár Krisztiánt élesen figyeljük, az összes U19-es válogatott meccset néztük, elemeztük. De vannak külföldi jelöltek is: Michael Borisszal többször beszéltem, a héten valószínűleg személyes egyeztetésre is sor kerül vele, ugyanakkor a hétvégén valószínűleg Adrian Mutuval is találkozni fogok.”

A Kisvárdát jelenleg Erős Gábor irányítja megbízott vezetőedzőként, a csapat legutóbb 1–1-es döntetlent játszott az újonc Gyirmót FC Győr otthonában.

A teljes beszélgetést ide kattintva megtekintheti!

2022.10.05 23:41:17

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.10.05 09:40:12

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az 1922-es bajnokin már a fogadási csalás is téma volt.

2022.10.02 13:50:46

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Fehérvár továbbra se képes idegenben nyerni, ezúttal a Puskás Akadémiával ikszelt.

2022.10.02 13:35:11

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A jól játszó hazaiak még gólt sem engedtek a küszködő zöld-fehéreknek.