T. I.
2019.07.03 16:51 Frissítve: 2019.07.03 17:15

Kisvárda: az Újpest csatára a harmadik nyári érkező

Ahogyan azt előre jeleztük, megállapodott Tischler Patrikkal a Kisvárda, az újpesti támadó így a legutóbbi NB I-es idény 9. helyezettjénél folytatja a pályafutását – számolt be a klub hivatalos honlapja.

Tischler Patrik Kisvárdán folytatja (Fotó: kisvardafc.hu)

 

A 28 esztendős Tischler az előző idény jelentős részét a Budapest Honvédnál töltötte kölcsönben; korábban az Újpest mellett az MTK-ban, a Puskás Akadémiában és a Mol Fehérvárnál (akkori nevén Videoton FC-nél) szerepelt. Összesen 200 élvonalbeli mérkőzésen 54 gólnál jár eddigi profi pályafutása során.

„Örömmel vettem a kisvárdaiak megkeresését, annál is inkább, mert sejtettem, hogy különböző okok miatt Újpestről tovább kell állnom. A döntést megkönnyítette, hogy a párom nyíregyházi, úgyhogy sokat jártunk a környéken, és mondhatni, szívem csücske lett ez az országrész. Az eddigi életemet Budapesten töltöttem, most nyitunk egy új fejezetet, és bízom benne, hogy a kisvárdai szurkolók is mielőbb az igazi Tischler Patrikot látják” – nyilatkozta a megállapodás véglegesítése után a támadó.

A Kisvárda sem az átigazolási díjat, sem a megállapodás hosszát nem hozta nyilvánosságra. 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Baranyai Ádám (Csákvár), Rubus Tamás (Nyíregyháza Spartacus), Tischler Patrik (Újpest)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Hrihorij Zanko (ukrán-magyar, Cigánd, majd FK Minaj – Ukrajna), Zöldesi Illés (ZTE)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –

Kiszemeltek: Nikházi Márk (III. kerületi TVE)
Távozók: Andrij Cserebko (ukrán, FK Minaj – Ukrajna), Horváth Zoltán (ETO FC Győr, szabadon igazolható), Izing Martin (BFC Siófok, kölcsön után végleg), Patrick Mevoungou (kameruni, szabadon igazolható), Mihai Adrian Minca (román, szabadon igazolható), Matija Misic (horvát, Soroksár, szabadon igazolhatóként), Mihajlo Rjasko (ukrán, ?, szabadon igazolható), Vári Barnabás (ETO FC Győr, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Pavlo Lukjancsuk (ukrán, Dinamo Kijev II – Ukrajna)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Délczeg Gergely (Balmazújváros), Gosztonyi András (Bp. Honvéd), Lucas (brazil-magyar, Mezőkövesd) 

2022.11.25 21:49:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 23:17:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 07:58:00

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sokak szerint csónakkal kellett volna kimenteni a bírót a Latorca utcából.

2022.11.18 23:59:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az ősz álomtizenegyében hét ferencvárosi található.

2022.11.19 00:08:14

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. És itt jutunk el a csercseszovi futballfelfogás alapjához: a labdarúgóit felszabadítja a kötöttségek alól, és hagyja, hogy abban a szerepben, taktikával játssznak, amiben a leginkább ki tudják bontakoztatni képességeiket..