Nemzetisport.hu 2010.02.05 06:57 Frissítve: 2014.12.09 02:02

Kevin McCabe-nek nem kell a balhé

A szerény őszi teljesítmény, és főleg a sorozatos szurkolói zűrzavarok válaszút elé állították a Ferencváros labdarúgócsapatát a széteséstől megmentő Kevin McCabe-et. A tulajdonos az előttünk álló hónapok bajnoki szereplésétől és a fradisták viselkedésétől teszi függővé, hogy BL-gárdává fejleszti az FTC-t, vagy elgondolkodik azon, megéri-e neki a befektetés.

Ezt a képet határozottan nem szeretné látni többé Kevin McCabe (Fotó: Németh Ferenc)
Ezt a képet határozottan nem szeretné többé látni Kevin McCabe (Fotó: Németh Ferenc)

„Döntő időszakhoz érkezett a szerepem a ferencvárosi labdarúgás jövőjét illetően – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Kevin McCabe. – Amennyiben rátérünk arra az útra, amelyet megálmodtam, azaz a szurkolóinknak családbarát légkörben, remek atmoszférában lesz lehetőségük szórakozni egy, az őszinél acélosabb csapat mérkőzésein, akkor a nyáron nagybevásárlást tarthatunk. Sőt akkor drasztikusabb lépésekkel folytatjuk az építkezést, s közelítjük meg a BL-álmainkat – mert az alapok adva vannak ehhez."

Az angol vezető egyben figyelmeztetett: nem kér a további balhékból, valamint az őszi szereplésnél jóval többet vár a szakmai stábtól és a csapattól is.

„Ha nem tapasztalok előrelépést a szakmai munkában, és – ez a legfontosabb – folytatódik a drukkereink szélsőséges csoportjainak akciója, ha nem szűnnek meg a folyamatos zavargások a stadionban, akkor nem zárható ki, hogy megelégelem a sorozatos kárt, amely erkölcsileg és anyagilag engem ér, s a kivonuláson is elgondolkozom... "

„Két éve finanszírozom, vezetem és építem az egyesületet – mert látom, hogy van értelme a befektetett energiának és pénznek. Szeretnénk, ha a többség is mellettünk, nem ellenünk tevékenykedne" – mondta.

 

KEVIN MCCABE VÉLEMÉNYÉT A STADIONFEJLESZTÉSRŐL, A CSAPATTAL KAPCSOLATOS MARKETINGTEVÉKENYSÉG- RŐL, A SZURKOLÓI KÁRTYA BEVEZETÉSÉRŐL ELOLVASHATJA A PÉNTEKI NEMZETI SPORT 2–3. OLDALÁN!

2022.09.29 09:43:12

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kiállításokkal tarkított Közép-európai Kupa-döntőt nyert meg a főként itthon remeklő csapat 1962-ben

2022.09.22 09:05:57

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

1922 – Elsősorban Szűcs János elnök érdeme, hogy kinőhetett a földből.

2022.09.19 22:34:02

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A mérkőzést Szepesi György közvetítette a rádióhallgatóknak, s a lefújás után felvetette, hogy akkor lesz igazán esélyünk a kupákban, de főképp a BEK-ben, ha egy vagy legfeljebb két csapatba tömörítik az ország legjobb futballistáit.

2022.09.18 15:20:20

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő Bicske otthonában lépett pályára a címvédő Ferencváros.

2022.09.16 23:06:34

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Szűnjön meg ez a jelenlegi rendezetlen állapot.