Karanténkirály: a kuplung, a kölcsöncipő vagy az elrontott mez?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.05.12. 19:11
A Sport Tv Karanténkirály műsorának keddi vendége két korábbi válogatott labdarúgó, Torghelle Sándor és Czvitkovics Péter.

Toghelle Sándor és Czvitkovics Péter egykor csapattársak voltak az MTK-ban, és a magyar válogatottban is szerepeltek együtt. Ráadásul köztudottan nagyon jó barátságot ápol egymással a két labdarúgó. Nem volt tehát könnyű olyan állítást találnia magáról Torghellének, amit nagy valószínűséggel nem tud róla Czvitkovics, de úgy néz ki, sikerrel járt.

A feladvány a volt csapattársnak is komoly fejtörést okozott. A Vasas jelenlegi csatára a Honvédban került fel a felnőttek közé, és akkoriban Plókai Attila még a klubnál szerepelt. Torghelle a 2004–2005-ös idényben a Crystal Palace játékosa volt, amelyben 12 Premier League- és egy Ligakupa-meccsen lépett pályára.

A csatár legendáját a kölcsöncipő vagy az újranyomott mez is öregbítette volna, de azon sem lepődik meg senki, hogy egy kuplunggal is pillanatok alatt elbánik.

„A lejtőn megálltam, aztán játszottam a kuplunggal. Hát, nem annyira sikerült az a játék. Éreztem, hogy valami furcsa szag van az autóban. Leégettem izomból a kuplungot” – így emlékezett vissza az esetre Torghelle, aki Czvitkoviccsal párbajozik a Karanténkirály következő részében. Az összecsapást kedd este 19:45-től lehet megnézni a Sport1-en.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik