Kabát és Alves Ciprusra igazolásáról pletykálnak

Vágólapra másolva!
2010.05.24. 17:36
null
Kabát Péter (balra) és André Alves felkeltette az Omonia érdeklődését (Fotó: Havran Zoltán, Czagány Balázs)<br />
Mik&ouml;zben a hajralilak.hu szurkol&oacute;i oldal Kab&aacute;t P&eacute;ter esetleges Ciprusra igazol&aacute;s&aacute;r&oacute;l sz&aacute;molt be, a Sigma Live nevű ciprusi honlap a Videotont erős&iacute;tő Andr&eacute; Alvest hozza h&iacute;rbe ugyanazzal a ciprusi futballklubbal, a bajnok Omonia Nicosi&aacute;val.

A ciprusi honlap lapértesülésekre hivatkozva írja, hogy a Bajnokok Ligája selejtezőjére készülő Omonia felfigyelt a fehérváriak brazil támadójára, aki az elmúlt idényben 30 bajnoki mérkőzésen 15 gólt szerzett.

Az Omoniának a télen Debrecenből igazolt Leandro személyében már van olyan labdarúgója, aki Brazíliában látta meg a napvilágot, és a magyar élvonalban szerzett tapasztalatait kamatoztatni tudta a ciprusi ligában.

Ami Kabát Péter Ciprusra igazolását illeti, a hajralilak.hu hangsúlyozza: egyelőre csupán szurkolói pletykáról van szó, ugyanakkor érdemes emlékezni arra, hogy a csatár – akinek az idény végeztével lejár a szerződése a lila-fehéreknél – a közelmúltban többször beszélt arról, hogy érez magában erőt az újbóli légióskodáshoz, és a spanyol másodosztályban vagy Cipruson folytatná a játékot.

Az Omonia egyelőre a szerb kapus, Dragoszlav Jevrics és az izraeli védő, Juval Szpungin szerződtetéséről számolt be az idény befejezése óta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik