Interjút adott lapunknak az Újpest FC tulajdonosa, Roderick Duchatelet

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2022.01.03. 22:53
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Interjút adott lapunknak az Újpest FC tulajdonosa, Roderick Duchatelet. A belga üzletember a múlt

év végi edzőváltásról – menesztette a német Michael Oenninget – elárulta: 2021 utolsó, Zalaegerszeg elleni bajnokija volt az utolsó csepp a pohárban. Mint mondta, korábban is megesett, hogy minden igyekezet ellenére peches napot fogott ki a csapat, de abban reménykedtek, hogy a teljesítmény idővel javul majd. A ZTE elleni idegenbeli találkozón viszont minden megmagyarázható ok nélkül alulmúlta önmagát az együttes, s a mostani idényben túl sokszor került hullámvölgybe. Természetesen megkérdeztük a tulajdonosváltással kapcsolatos legutóbbi hírekről is.Interjút adott lapunknak az Újpest FC tulajdonosa, Roderick Duchatelet. A belga üzletember a múlt
év végi edzőváltásról – menesztette a német Michael Oenninget – elárulta: 2021 utolsó, Zalaegerszeg elleni bajnokija volt az utolsó csepp a pohárban. Mint mondta, korábban is megesett, hogy minden igyekezet ellenére peches napot fogott ki a csapat, de abban reménykedtek, hogy a teljesítmény idővel javul majd. A ZTE elleni idegenbeli találkozón viszont minden megmagyarázható ok nélkül alulmúlta önmagát az együttes, s a mostani idényben túl sokszor került hullámvölgybe. Természetesen megkérdeztük a tulajdonosváltással kapcsolatos legutóbbi hírekről is.

Első az MTK! Igaz, nem a tabellán, hanem az átigazolási piacon. A kék-fehérek már most mindent megtesznek azért, hogy tavasszal elkerüljenek a „fél távnál” elfoglalt 11., vagyis kiesést jelentő helyről: egyik játékost szerződtetik a másik után – az elmúlt napokban egyetlen NB I-es klub sem jelentett be annyi érkezőt, mint ők. Az előző évet azzal zárták a vezetők, hogy hazacsábították Szlovéniából az október óta az Olimpija Ljubljana kötelékébe tartozó Futács Márkót, 2022-t pedig azzal indították, hogy megállapodtak a Siófokkal, illetve az SKF Sereddel Szakály Dénes és Andrej Kadlec klubváltásáról. Hogy kik távoztak, kiderül cikkünkből.

A harmadik szakaszába lépett a magyar férfi kézilabda-válogatott felkészülése a január 13-án kezdődő Európa-bajnokságra. Máthé Dominik és Hanusz Egon is csatlakozott a kerethez, Chema Rodríguez viszont egyelőre csak
a távolból követi az edzéseket, mivel a felesége kapta el a Covid–19-et, így csak később csatlakozik a kerethez. Ott voltunk Telkiben a válogatott gyakorlásán, és nyilatkozott lapunknak a norvég Elverum jobbátlövője, a nyártól a francia PSG-t erősítő Máthé is, akiről négy nappal a harmadik oltása után, december 27-én derült ki, hogy pozitív lett a PCR-tesztje.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik