P. K. 2021.01.04 22:24 Frissítve: 2021.01.05 12:38

Honvéd: volt ferencvárosiak is részt vettek a felméréseken

Mint arról beszámoltunk, a Honvéd NB I-es labdarúgócsapata hétfőn orvosi felmérésekkel kezdte meg a téli felkészülést. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint két kiszemelt is részt vett a teszteken: a legutóbb a Ferencvárosban szereplő támadó középpályás, Bőle Lukács és az FTC-ben nevelkedett 27 éves belső védő, az ősszel az NB III-as III. Kerületben szerepelt Erdei Gábor.

 

Bőle Lukáccsal (jobbra) közel a megállapodás, a III. Kerület védőjét, Erdei Gábort egyelőre tesztelik a kispestiek (Fotó: Tumbász Hédi, archív)

 

A 30 éves Bőle Lukács októberben a Nemzeti Sport Online-nak nyilatkozott arról, hogy ugyan közös megegyezéssel szerződést bontott a Ferencvárossal, amelynél Szerhij Rebrov vezetőedző nem számolt vele, de mivel csak a nyári átigazolási határidő után tudtak megegyezni a szakításról, itthon ősszel már nem szerződhetett új klubhoz.

Azóta számos klub érdeklődéséről lehetett hallani vele kapcsolatban, viszont hétfőn Kispesten tűnt fel, részt vett a Honvéd év eleji tesztjein, és úgy tudjuk, közel az egyezség a szabadon igazolható játékossal, a napokban akár bejelenthetik a szerződtetését. Bőle legutóbb a ZTE-ben futballozott kölcsönben, még a tavaszi szezonban, 11 NB I-es meccsen három gólt és négy gólpasszt jegyzett.

Szintén feltűnt Kispesten hétfőn az NB III-as III. Kerület 27 éves belső védője, a Ferencvárosban nevelkedett Erdei Gábor, akit egyelőre tesztel a Pisont István vezette szakmai stáb.

2021.05.11 10:48:23

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

A pályák bűvöletében éltek, egyikük, Béla egyenesen a válogatottságig vitte.

2021.05.13 23:47:08

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. A szurkoló, aki egy a történettel, s aki „eggyé lenni” vágyik csapatával, nagyon szeretné a misztikus uniót (a feloldódás csodáját) megélni a maga életében, nagyon kívánná a „belső körhöz” tartozónak tudni magát.

2021.05.11 22:41:10

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A ZTE-től is több lejáró szerződésű játékos távozhat. Kövesse nyomon a keretek változásait körképünkben!