P. K. 2021.01.04 22:24 Frissítve: 2021.01.05 12:38

Honvéd: volt ferencvárosiak is részt vettek a felméréseken

Mint arról beszámoltunk, a Honvéd NB I-es labdarúgócsapata hétfőn orvosi felmérésekkel kezdte meg a téli felkészülést. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint két kiszemelt is részt vett a teszteken: a legutóbb a Ferencvárosban szereplő támadó középpályás, Bőle Lukács és az FTC-ben nevelkedett 27 éves belső védő, az ősszel az NB III-as III. Kerületben szerepelt Erdei Gábor.

 

Bőle Lukáccsal (jobbra) közel a megállapodás, a III. Kerület védőjét, Erdei Gábort egyelőre tesztelik a kispestiek (Fotó: Tumbász Hédi, archív)

 

A 30 éves Bőle Lukács októberben a Nemzeti Sport Online-nak nyilatkozott arról, hogy ugyan közös megegyezéssel szerződést bontott a Ferencvárossal, amelynél Szerhij Rebrov vezetőedző nem számolt vele, de mivel csak a nyári átigazolási határidő után tudtak megegyezni a szakításról, itthon ősszel már nem szerződhetett új klubhoz.

Azóta számos klub érdeklődéséről lehetett hallani vele kapcsolatban, viszont hétfőn Kispesten tűnt fel, részt vett a Honvéd év eleji tesztjein, és úgy tudjuk, közel az egyezség a szabadon igazolható játékossal, a napokban akár bejelenthetik a szerződtetését. Bőle legutóbb a ZTE-ben futballozott kölcsönben, még a tavaszi szezonban, 11 NB I-es meccsen három gólt és négy gólpasszt jegyzett.

Szintén feltűnt Kispesten hétfőn az NB III-as III. Kerület 27 éves belső védője, a Ferencvárosban nevelkedett Erdei Gábor, akit egyelőre tesztel a Pisont István vezette szakmai stáb.

2022.05.17 22:30:11

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Ahogy mondani szokás: a tabella nem hazudik.

 

2022.05.16 23:16:03

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

NS-VÉLEMÉNY.Érvek szólnak mellettük – nem ellenérvek ellenük.

2022.05.15 22:46:05

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. S a gyors forgásba nagyszerű hajrája ellenére az MTK szédült bele.