nemzetisport.hu 2018.07.05 21:08 Frissítve: 2018.07.05 22:42

Honvéd: Vadócz Krisztián visszatér Kispestre – hivatalos

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Vadócz Krisztiánt. A 33 esztendős középpályás 13 év után tér vissza a nevelőegyesületéhez, amellyel egyéves szerződést kötött.

Vadócz Krisztián 13 év után visszatért Kispestre (Fotó: honvedfc.hu)

 

Vadócz Krisztián 17 évesen debütált a Honvédban, azóta Franciaországban (Auxerre), Skóciában (Motherwell), Hollandiában (NEC Nijmegen), Spanyolországban (Osasuna, Deportivo Alavés), Dániában (Odense), Indiában (Pune City, Mumbai City), Svájcban (Grasshoppers), Ausztráliában (Perth Glory) és Hongkongban (Kitchee) is játszott.

A 42-szeres válogatott középpályás egy ideje már együtt készült a kispestiekkel, most pedig egyéves szerződést kötött a Honvéddal, így akár már a jövő hét szerdai (17.30, Szkopje) Európa-liga-selejtezőn is pályára léphet a macedón Rabotnicski ellen.

„Az évek során mindig egy kicsivel közelebb és közelebb kerültünk egymáshoz, aztán most van egy feladat, a nemzetközi kupában kellene haladni egy-két kört, hogy ne csak a Honvédról, hanem a magyar futballról is jókat mondjanak, így tud a labdarúgásunk közelebb kerülni a nemzetközi mezőnyhöz, ez egy kihívás számomra is – mondta Vadócz Krisztián a klubhonlapnak. – Akárhol van az ember a világban, megmaradnak a kispesti érzések, én honvédos vagyok, ezt tudja rólam mindenki. Viszont nem az a lényeg, hogy én hogyan érzem magam, nekem az lesz a fontos, hogy milyen játékosnak látnak majd. Ekörül forog az agyam, meg kell mutatnom, hogy jó futballista vagyok.”

Vadócz Krisztián a Honvéd hatodik nyári érkezője.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
 Fousseni N'Ganon Bamba (guineai, Csornomorec Odessza – Ukrajna), Batik Bence (Ferencváros – szabadon igazolhatóként), Holdampf Gergő (Nyíregyháza Spartacus), Dino Skvorc (horvát, Alaskert – Örményország), Eke Uzoma (nigériai, Balmazújváros – szabadon igazolhatóként), Vadócz Krisztián (Kitchee SC – Hongkong)
Kölcsönbe érkezők: 

Kölcsönből visszatérők: Göblyös Dániel (Dorog, ?), Kovács Dániel (Dorog, ?), Raul-Ioan Palmes (román, Kazincbarcika, ?),Vajda Dániel (Dorog, ?) 
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Nemanja Andrics (szerb, Balmazújváros), Igor Csukovics (montenegrói, FC Kamza – Albánia, próbajáték), Alekszandar Ignjatovics (szerb, Szloboda Tuzla – Bosznia-Hercegovina), Lippai Tibor (Hajdúböszörmény), Tomás Pilík (cseh, FC Zbrojovka Brno – Csehország, szabadon igazolható, próbajáték), Borisz Zsivanovics (szerb-magyar, Szeged 2011) 
Távozók: Bobál Dávid (Dukla Praha – Csehország, szabadon igazolhatóként), Eppel Márton (Kajrat Almati – Kazahsztán), George Patrick Ikenne-King (nigériai, MTK Budapest – szabadon igazolhatóként), Davide Lanzafame (olasz, Ferencváros) 
Kölcsönbe távozók: Herjeczki Kristóf (Gyirmót FC Győr) 
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Tomás Kosút (szlovák) 

2020.11.29 18:23:40

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Folytatja a mélyrepülést Bódog Tamás csapata, amely maradt a tabella végén.

2020.11.29 13:11:05

Labdarúgó NB I TŐSÉR NORBERT (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A kövesdiek hétmeccses nyeretlenségi sorozatot zártak le a borsodi rangadó megnyerésével.

2020.11.29 08:52:10

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

Az FTC sportmenedzsere azt mondja, ha még aktív játékos lenne, örömmel dolgozna Rebrov keze alatt.

2020.11.28 23:36:58

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Érdemes lett volna kutatni az érzelemmorzsákat az örökrangadó hangulatból...