Honvéd: Tamás megsérült, Szappanos nem is játszott

Vágólapra másolva!
2022.12.17. 13:48
null
Nenad Lukics (jobbra) sem találta az utat a zágrábiak kapujáig (Fotó: Budapest Honvéd)
A Budapest Honvéd az első téli felkészülési meccsén 0–0-s döntetlent játszott a horvát Lokomotiva Zagrebbel.

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata első téli felkészülési mérkőzésén a horvát élvonalban 7. helyen álló Lokomotiva Zagrebet fogadta a Magyar Futball Akadémián. A kispestieknél nem volt a keretben a pihenőnapot kapó válogatott kapus, Szappanos Péter, akit értesüléseink szerint a Mol Fehérvár szerződtetne.

A nem túl eseménydús első félidőt követően az első említést érdemlő, de a kispestiek számára szomorú esemény az volt, hogy a második játékrészben, nem sokkal a szünetben történt becserélése után megsérült a csapat balhátvédje, Tamás Krisztián (aláfordult a bokája), akit mentő vitt el az akadémia épületéig, mert nem tudott lábra állni.

Nagyjából ezzel el is mondtunk mindent a meccsről. A második félidőben ugyan már voltak helyzetek, a horvátok egy kapufáig is eljutottak, de maradt a gól nélküli döntetlen. Kispesti szempontból a második félidőre beállt, 17 éves akadémiai tehetség, Átrok Zalán játéka lehetett biztató jel erről a mérkőzésről, ő több remek passzal vétette észre magát.

Felelősség mindig van – Eördögh bizonyítaná, fiatalként helye van a csapatban

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Bp. Honvéd–Lokomotiva Zagreb (horvát) 0–0
KEZDŐCSAPATOK
Honvéd:
Tujvel – Lovric, Klemenz, Domingues, Csirkovics – Doka, Mitrovics, Zsótér – Kerezsi, Lukics, Kocsis D. 2. félidő:Dúzs – Jónsson, Szabó A., Prenga, Capan, Tamás K. (Krajcsovics, 63.) – Eördögh, Plakuscsenko, Gomis, Átrok – Ennin. Vezetőedző: Dean Klafuric
Lokomotiva Zagreb, kezdőcsapat:
Cavlina – Salihu, Aliyu, Kulenovic, Tuci, Maric, Smakaj, De Haas, Gorican, Cipetic, Zilinski. Vezetőedző: Silvijo Cabraja

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik