nemzetisport.hu 2013.07.16 17:01 Frissítve: 2014.06.05 02:19

Honvéd: Két játékos érkezhet a Man. Citytől - Ignjatovics

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd szerb védője, Alekszandar Ignjatovics elmondta, támadni fognak a Vojvodina elleni idegenbeli Európa-liga-mérkőzésen is, és úgy tudja, két játékos érkezhet a Manchester Citytől a kispesti együtteshez.

„A Honvéd nyílt játékot játszik. Mindig három csatárral rohamozzuk az ellenfél kapuját, és az újvidékiek otthonában is támadni fogunk” – mondta a dzungla.orgnak a szerb védő, aki a keretet firtató kérdésre elmondta, hogy gyengült az együttes, miután a télen kölcsönbe érkezett két támadó, Leandro Martínez és Davide Lanzafame sem a kispesti csapatnál folytatja tovább, de lehet, hogy nemsokára érkezik is ide játékos:

„Számítunk a pótlásukra. Úgy hírlik, hogy két játékos érkezhet a Manchester Citytől” – tette hozzá a védő, aki elmondta, az új igazolásokra augusztusban van esély.

„Élvezem, hogy sorozatban másodszor is kiléphettünk a nemzetközi porondra, remélem, hogy ezúttal szerencsésebben alakul a szereplésünk, mint tavaly, amikor az Anzsi Mahacskalával találkoztunk a második selejtezőkörben. A Vojvodina erős csapat, de számomra úgy tűnik – remélem, nem tévedek –, hogy mi erősebbek vagyunk. Fiatal csapatunk van, nagyszerű edzővel, játsszuk a futbalt, mindig több gólt akarunk szerezni, és senkitől nem riadunk meg” – összegzett  Ignjatovics.
2021.06.22 11:52:26

Labdarúgó NB I HEGYI TAMÁS

„Itthon maradni? Megvallom, nagy kedvem volna. De az életem úgy alakult, hogy csak a sport köt Budapesthez.”

2021.06.20 16:43:48

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS

A nagyon jó erőkből álló Legiát 2–0-ra verte meg a tartalékos Stöger-csapat a németországi edzőtáborozás közben.

2021.06.13 23:16:43

Labdarúgó NB I BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Olyan országban élünk, amelyben a klubtörténeti sikerek sem jelentik automatikusan azt, hogy a futballedző megtarthatja az állását és építheti tovább eredményesen, amit elkezdett.

2021.06.09 21:15:35

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Habitusához közelebb áll, hogy a bajnoki címért küzd.