I. SZ. 2021.07.26 14:10 Frissítve: 2021.07.26 15:07

Honvéd: a Villarreal alelnöke a tulajdonost és a klubot dicsérte

A Villarrealt lenyűgözte a Budapest Honvéd elleni szombati stadionavató mérkőzés körítése. A koronavírusos esetek miatt B-csapatával érkező, a kispestiekkel 0–0-s döntetlent játszó Európa-liga-győztes klub vezetői nyitottak arra, hogy a jövőben is együttműködjön a két klub.

A spanyolokat lenyűgözte a Bozsik Aréna avatója, ahogy a tulajdonos tervei is (Fotó: Török Attila)

„A mérkőzéssel avatták fel a csodálatos Bozsik Arénát, a mérkőzés előtt is izgalmas dolgok történtek, mint zenei előadások, fergeteges hangulat, a pálya közepén landoló ejtőernyős. Teljes volt a fesztivál” – írja a spanyol klub összefoglalója.

A Villarreal alelnöke, José Manuel Llaneza átérezte az új stadion átadásával új korszakot indító Honvéd helyzetét. A beszámoló kiemelte, hogy Mendelényi Dániel tulajdonos és Kun Gábor klubigazgató kiemelkedő vendéglátónak bizonyult.

„Át tudom élni, mit jelent ez a Honvéd számára. A Villarreal most elért sikere egy huszonöt éve elkezdett program eredménye. Mendelényi úr terve is nagyon biztató, ugyanazt a szenvedélyt érzem, mint ami ránk is jellemző. Nyitottak vagyunk az együttműködésre. Sok sikert kívánok neki és a fantasztikus stábjának” – idézte José Manuel Llanezát a klub honlapja.

2021.09.22 18:35:14

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Nincs már veretlen csapat az NB I-ben, a címvédő nyerte a második fordulóból elhalasztott rangadót.

2021.09.18 20:43:00

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Most mondhatnám, reménykedjünk, hogy rendbe jön.

2021.09.18 20:43:00

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Hűség, alázat, szorgalom, a csapatérdek mindenek előtt, ezek nem csak üres szavak egy közösség életében.