nemzetisport.hu 2018.07.03 09:05 Frissítve: 2018.07.03 09:27

Haladás: nehezen élte meg a tavaszi szezont a korábbi alapember

Amíg Mészöly Géza, majd az őt váltó Pacsi Bálint irányította a Haladást, Polgár Kristóf alapembernek számított a szombathelyi együttesben. Michal Hipp novemberi érkezése után azonban először a csapatból, aztán a keretből is kiszorult. Június 30-án lejáró szerződését nem hosszabbította meg a szombathelyi klub.

A 21 éves védő egyelőre nem találta meg új csapatát, ahogy azt a vaol.hu-nak elmondta, jelenleg az MTK-nál szerepel próbajátékon. Polgár arról is beszélt, hogyan élte meg, hogy a tavaszi szezonban egyszer sem lépett pályára az NB I-ben.

„Először is szeretném megköszönni a klubnak, a csapattársaknak és a szurkolóknak ezt a két évet, rengeteg tapasztalatot és élményt szereztem. Elég, ha csak visszagondolok az első NB I-es meccsre a Ferencváros stadionjában, vagy az első gólomra a Mezőkövesd ellen, amelyekért Mészöly Gézának és Pacsi Bálintnak tartozom hálával, hiszen megkaptam tőlük a lehetőséget és a bizalmat. Sok jó embert és futballistát ismertem meg csapaton belül és kívül is, megemlíteném Stef Wilset és David Williamset, akik mindig hasznos tanáccsal láttak el. Köszönöm a szurkolóknak, hogy az első perctől elfogadtak és megmutatták, milyen a fergeteges hangulat. Nagyon sajnálom, hogy ezt a Rohonci úton nem élhettem át. Nehéz volt megélni a tavaszi szezont. Egy labdarúgónak mindig szombatonként kell megmutatnia, milyen keményen dolgozott egész héten. Természetesen csalódott vagyok, hogy erre nem kaptam lehetőséget. De a nehéz időszak ellenére is jól éreztem magam Szombathelyen.”


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL

Érkezők: Jurij Habovda (ukrán, Balmazújváros, szabadon igazolhatóként), Tamás László (Balmazújváros, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Priskin Tamás (FTC)
Kölcsönből visszatérők: Szellák Soma (Dorog, ?), Winkler András (Mosonmagyaróvári TE, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Bolla Gergő, Kovalovszki Máté
Kiszemeltek:
Távozók:
Kiss Tamás (Puskás Akadémia), Polgár Kristóf (szabadon igazolható, érdeklődik iránta: MTK), David Joel Williams (ausztrál, szabadon igazolható, Ázsia?), Stef Wils (belga, a profi labdarúgást abbahagyta, Koninklijke Lyra-Lierse Berlaar – Belgium) 
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Myke Bouard Ramos (brazil, MTK Budapest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Angyal Zsolt (soproni kölcsön után Újpest)

2021.01.13 14:20:38

Labdarúgó NB I H. D.

Róbert Mak mellett a 17 éves Damir Redzic és Myrto Uzuni is beköszönt Szerhij Rebrov csapatában.

2021.01.12 15:37:07

Labdarúgó NB I H. D.

A mérkőzés egyetlen gólját a csereként pályára lépő Aissa Laidouni szerezte.

2021.01.10 23:13:56

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. A gyerek inkább itthon próbálgassa a biciklicselt, legyen negyven csálé lövése mellett egy bombagólja, de mi, nézők ne azok miatt bosszankodjunk, akik azért léphetnek be a klubházba, AZ öltözőbe s aztán a pályára, mert olcsóbban mutatják be ugyanezt.

2021.01.10 23:15:44

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Minél több honi tréner tör magának utat a profik között.