S. ZS. 2018.09.21 06:40 Frissítve: 2018.09.21 13:16

Haladás: Kondás Elemér elismerte, beszélgetett a klubbal

Továbbra sem tudni, ki követi Michal Hippet a szombathelyi kispadon a labdarúgó NB I-ben. Horváth Ferenc, Kondás Elemér és Bódog Tamás is a jelöltek között van. Kondás Elemér a Nemzeti Sport megkeresésére el is ismerte, hogy szóba került a neve a Haladásnál.

 

Vezetőedzőt keres a Haladás. Ki lesz Michal Hipp utóda? A klubok ilyenkor csak abban az esetben tesznek hivatalos bejelentést, ha megállapodást kötöttek az új szakvezetővel, s  aláírták a szükséges papírokat.

Amíg az egyeztetés folyik, nem könnyű információt szerezni. Mint korábban megírtuk: Bódog Tamás, Horváth Ferenc és Kondás Elemér is esélyes a pozícióra. 

„Beszélgettünk, de ez egyelőre inkább puhatolózás, mintsem tárgyalás volt – mondta Kondás Elemér, aki a DVSC-t kétszer bajnoki címig, kétszer pedig kupagyőzelemig vezette, és  legutóbb Kisvárdán dolgozott. – Arról beszéltünk, hogy adott esetben elképzelhető-e, hogy az ország másik végében dolgozzak. Igen, az, de ez nyilván megegyezés kérdése.” 

Horváth Ferenc jelenleg az NB II-es Balmazújváros edzője, és mert azt hallottuk, a szombathelyiek a fővárosban tárgyalnak a jelölttel (jelöltekkel), megkerestük a hajdúsági klubot. Megtudtuk, hogy Horváth Ferenc tartotta a délelőtti edzést, ott volt a közös csapatebéden és a videózáson is. 

„A klub engedélye nélkül nem tárgyalhat más egyesülettel – kaptuk meg a Balmazújváros hivatalos álláspontját. – Minket nem keresett meg a Haladás, az pedig nem meglepő, hogy egy edzőváltásnál röpködnek a nevek.” 

A keresgélés, egyeztetés folytatódik, egyelőre nem tudni, mikor jelentik be Szombathelyen az új edzőt.

NB I-ES EDZŐVÁLTÁSOK A 2018–2019-ES SZEZONBAN
2018. augusztus 12.Kisvárda
Kondás Elemér helyett Dajka László
2018. augusztus 22.
FerencvárosThomas Doll helyett Szerhij Rebrov
2018. szeptember 19.
Haladás
Michal Hipp helyett ?
 
2021.01.21 12:51:12

Labdarúgó NB I P. K.

Zalaegerszegen a háromszoros válogatott Futács Márkó jelentheti az erősítést.

2021.01.20 23:45:15

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A CAS február közepére ígér döntést.

2021.01.20 19:19:06

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), NAGY-PÁL TAMÁS (videó), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Suljic jött, látott, győztes gólt lőtt, majd lement – 61 bajnoki után kapott ki ismét otthonában a Ferencváros.