Haladás: Fernando Llorente is a kiszemeltek között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.21. 13:05
null
Fernando Llorente (labdával) a télen távozhat Temesvárról (Fotó: renasterea.ro, archív)
A Nemzeti Sport Online Romániából származó értesülései szerint ismét képbe került a Haladásnál a Liga I-ben sereghajtó ACS Poli Timisoara (Temesvár) spanyol középpályása, Fernando Llorente.

 

Úgy tudjuk, a Haladás már nem először érdeklődik a 26 éves Fernando Llorente (a Swansea-ban játszó, 24-szeres válogatott csatár csak névrokona) iránt, aki ebben a szezonban 13 mérkőzésen lépett pályára a román élvonalban, melyben tavaly nyár óta összesen 44 bajnokin szerepelt, egy gólt szerzett.

A Haladás már idén nyáron is ajánlatot tett a belső középpályásnak, de akkor a portugál Belenensest választotta, ám onnan anyagi problémák miatt nagyon hamar távozott, és visszatért Temesvárra. Azonban a Polinál is problémák vannak a fizetésekkel, így újra klubot váltana, és ki is tudna úgy lépni az élő szerződéséből, hogy nem kellene fizetni érte.

Tóth Miklós a Nemzeti Sport Online érdeklődésére megerősítette, valóban szóba került a középpályás szerződtetése, de konkrétumokkal nem tud szolgálni. Információink szerint januárban, a felkészülés kezdetekor személyesen is megnézheti Llorentét Mészöly Géza vezetőedző, és ezután születhet döntés az átigazolásáról.

A Haladásnál nagy jövés-menés nem várható a téli szünetben, de nem szakadt meg a kapcsolat Kevin Kurányi ügynökével sem, bár a német válogatott csatárnak több országból, így például az Egyesült Államokból is van ajánlata.

Szombathelyen az érkezők fizetésére elsősorban akkor lehet forrás, ha a nyáron szerződtetett két holland futballista, Sjoerd Overgoor és Sjoerd Ars távozik – egyikük sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de élő szerződésük van, így meg kell egyezni velük a szakítás feltételeiről.

Ugyancsak kérdéses az őszi szezont sérülés miatt kihagyó Ezequiel Calvente Criado sorsa, akit nem rég megműtöttek Spanyolországban, és nem lehet tudni, milyen állapotba kerül a téli felkészülés kezdetére.

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Funsho Bamgboye (nigériai, szabadon igazolható, előző klubja: ASPIRE Academy – Katar), Kevin Kurányi (német, szabadon igazolható, előző klubja: Hoffenheim – Németország), Fernando Llorente (spanyol, ACS Poli Timisoara – Románia)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:Sjoerd Ars
(holland), Ezequiel Calvente Criado (spanyol), Sjoerd Overgoor (holland)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik