Győri ETO: megvan az új vezetőedző - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.30. 08:59
A Nemzeti Sport Online klub közeli forrásból úgy értesült, hogy a korábbi sajtóinformációknak megfelelően Horváth Ferenc lesz a Győri ETO labdarúgócsapatának új vezetőedzője.

A Nemzeti Sport Online már korábban előrevetítette, hogy a jelenleg az MVM-Paksot irányító Horváth Ferenc lehet az ETO vezetőedzője. A teol.hu már úgy tudja, a felek szinte mindenben megegyeztek, a győriek kivásárolják a tolnaiak trénerét élő szerződéséből – ezt azóta klub közeli forrásaink is megerősítették. A Nemzeti Sport Online már korábban előrevetítette, hogy a jelenleg az MVM-Paksot irányító Horváth Ferenc lehet az ETO vezetőedzője. A teol.hu már úgy tudja, a felek szinte mindenben megegyeztek, a győriek kivásárolják a tolnaiak trénerét élő szerződéséből – ezt azóta klub közeli forrásaink is megerősítették.

A teol.hu továbbá arról ír, hogy Mészöly Géza és Csertői Aurél neve is felvetődött az edzőjelöltek között az ETO-nál. A hivatalos bejelentésre hétfőn kerülhet sor.

A címvédő ETO a harmadik helyen telel az NB I-ben, 17 forduló után 30 pontot gyűjtött az együttes, lemaradása hét pont az éllovas DVSC-Teva mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik