FTC: visszatér a Padovából elvágyódó Laczkó?

Vágólapra másolva!
2014.02.22. 00:13
Olasz sajtóhír szerint Laczkó Zsolt visszatér a Ferencváros labdarúgócsapatába.

Laczkó Zsolt néhány napja a Nemzeti Sportnak beszélt korántsem rózsás helyzetéről, és arról, hogy el akarja hagyni az olasz másodosztályban szereplő Padovát – ahol nem számítanak rá.Laczkó Zsolt néhány napja a Nemzeti Sportnak beszélt korántsem rózsás helyzetéről, és arról, hogy el akarja hagyni az olasz másodosztályban szereplő Padovát – ahol nem számítanak rá.

A 22-szeres válogatott futballista mindenképp játéklehetőséghez akar jutni, erre pedig Gianluca Di Marzio szerint a Ferencvárosban lesz lehetősége. Az olasz sportújságíró a honlapján közölte a hírt, amely szerint Laczkó elköszönt a Padovától, és visszatér az FTC-hez. A szegedi születésű, 27 éves játékos 2004 és 2007 között volt a zöld-fehérek labdarúgója.

Laczkó akkor tud visszatérni a Ferencvároshoz, ha a zöld-fehérek még pénteken (a magyar átigazolási időszak utolsó napja) megállapodtak a Padovával a kölcsön- vagy megvételéről (erre kisebb az esély), vagy a játékos még a a magyar átigazolási határidő előtt szerződést bontott az olaszokkal, és így szabadon igazolható játékosként bármikor érkezhet. A védőként és középpályásként bevethető futballista ügynöke, Filipovics Vladan a héten a Nemzeti Sport Online-nak beszélt arról, hogy van esély Laczkó hazatérésére, bár klubnevet nem említett.

Az átigazolás tényét egyelőre egyik klub sem erősítette meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik