nemzetisport.hu
2017.07.08 12:55 Frissítve: 2017.07.09 10:51

FTC: spanyol élvonalbeli középpályás a kiszemelt – sajtóhír

A spanyol laopinioncoruna.es szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros is érdeklődik a Deportivo La Coruna védekező középpályása, Álex Bergantinos iránt.

Álex Bergantinos világklasszisok ellen is pályára lépett a La Ligában (Fotó: AFP)

 

A Jelgava elleni továbbjutás után a Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll elmondta: védekező középpályásra, középső védőre és balhátvédre még szüksége van csapatának, hogy készen álljon az új idényre. Nos, spanyol értesülések szerint előbbire már megvan a jelöltjük a zöld-fehéreknek: a Deportivo La Coruna futballistája, Álex Bergantinos.

A 32 esztendős, védőként is bevethető középpályás iránt a Sporting Gijón, a Tenerife és a Rayo Vallecano is érdeklődik a laopinioncoruna.es szerint, a portál azonban a Ferencvárost is megemlíti, sőt, a magyar klub elvileg már ajánlatot is tett a galiciaiaknak – hasonlóan a spanyol érdeklődőkhöz.

„Rajta múlik, hol folytatja. Ha maradni akar, úgy lesz, ha távozni szeretne, azt is tiszteletben tartjuk. Nem csinálunk belőle problémát, tiszteletben tartjuk a döntését” – mondta pénteken a klubhoz közel álló egyik informátor.

Bergantinos a Deportivónál játszott eddigi pályafutása nagy részében, de kölcsönben szerepelt a Xéreznél, a Granadánál és a Gimnasticnál is. Az előző szezonban nyolc bajnokin és egy Spanyol Kupa-meccsen lépett pályára, és egy gólt szerzett – azt a Barcelona ellen 2–1-re megnyert mérkőzésen.

A fenti számokból is látszik, hogy a spanyol játékos már nem számít alapembernek a klubjában, így került szóba a távozás gondolata. Bár a laopinioncoruna.es szerint jelenleg a Sporting Gijón pályázik a legnagyobb eséllyel Bergantinos megszerzésére, a magyar lehetőséget sem veti el teljesen a lap, amely az Egyesült Államokat is megemlíti, mint lehetséges következő állomáshely.

A Nemzeti Sport Online más forrásból úgy értesült, valóban volt Spanyolországból kiszemeltje a Ferencvárosnak, de Álex Bergantinos szerződtetéséről nincs szó a zöld-fehéreknél.

2023.02.07 23:02:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Megértem, hogy az üzleti világban nehéz központilag érdekeket érvényesíteni, mert nyilván minden klubvezetőnek megvan a saját elgondolása, hogyan, milyen szereplőkkel viheti sikerre csapatát, és mindezzel nem is lenne baj egyébként, ha kizárólag a saját forintjait pakolná az utánpótlás-nevelésbe.

2023.02.07 22:44:58

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Lényegében azt mondják, csak nyugi, nincs esély, a földön kell járnunk.

2023.02.07 16:06:24

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A tartalékos kezdővel felálló Honvéd hiába játszott fölényben a hajrában, nem tudta bevenni az angyalföldiek kapuját.

2023.02.06 23:10:57

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2023.02.05 22:44:14

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Nem találni egyetlen magyar fiatalt, aki legalább ilyen szinten tudna futballozni?!