FTC: Kubatov Gábor marad a klub elnöke

Vágólapra másolva!
2022.10.27. 13:16
null
Kubatov Gábor (középen) a Ferencváros közgyűlésén (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/klub/hirek/ujabb-negy-ev" target="_blank">fradi.hu</a>)
Csütörtök délelőtt lezajlott a Ferencvárosi TC közgyűlése, amelyen újraválasztották a klub jelenlegi elnökét. Erről beszámolt az FTC honlapja, valamint Kubatov Gábor is, aki a közösségi oldalán mondott köszönetet.    

A Ferencváros tájékoztatása szerint a klub elnökségi tagja lett Bácskai János, Kökény Beatrix, Kubatov Gábor, Nyíri Zoltán, Rákosi Gyula, Rékasi Tibor, Sike András, Springer Miklós, valamint új tagként Szirmák Botond is bekerült. A felügyelőbizottság tagjává választották Dr. Balczó Gábort, Kassai Györgyöt, Kerényi Botondot, és új tagként Rieb Györgyöt, valamint Rollkó-Turi Katalint.

A tisztújító ülésen Kubatov Gábor mellett Nyíri Zoltánt is újraválasztották, mint alelnököt.

Az Elek Gyula Arénában megtartott közgyűlésen a szavazás előtt Kubatov összefoglalta az elmúlt csaknem 12 évben elvégzett fontos feladatokat, külön kiemelve a kezdetek nehézségeiből felépített stabilitást. Megemlítette az elmúlt négy év hazai és nemzetközi sportsikereit is, ezt az időszakot az FTC egyik legsikeresebb korszakának nevezve.

Az elnök külön köszöntötte a nyugdíjba vonuló gazdasági igazgatót, Szalai Miklóst, aki átvehette az Aranydiplomát, a klub legrangosabb elismerését.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik