FTC: Paintsil az Instagramon üzent a szurkolóknak

Vágólapra másolva!
2018.07.07. 10:27
Mint ismert, a belga KRC Genk június közepén hivatalosan is bejelentette, hogy szerződteti a Tema Youthtól a 2017–2018-as szezont kölcsönben a Ferencvárosnál töltő Joseph Paintsilt. A ghánai támadó most a saját Instagram-oldalán búcsúzott el a Ferencváros-szurkolóktól.

„Szeretlek titeket Fradi-szurkolók. Köszönöm a szeretetet, amit kaptam, és nagyon köszönöm az új nevet, a Páncélt, amelyet nekem adtatok. Mindnyájatokat szeretem, örökké a szívemben lesztek. Köszönök mindent, hajrá, Fradi!” – írta Joseph Paintsil az Instagramra.„Szeretlek titeket Fradi-szurkolók. Köszönöm a szeretetet, amit kaptam, és nagyon köszönöm az új nevet, a Páncélt, amelyet nekem adtatok. Mindnyájatokat szeretem, örökké a szívemben lesztek. Köszönök mindent, hajrá, Fradi!” – írta Joseph Paintsil az Instagramra.

Love u all fans of fradi thanks for the love you shown me and also thanks a lot for the new name you gave me which was called armor I love u all and u are all still in my heart thanks a lot ..hajra fradi

929 Likes, 52 Comments - Joseph (@joe_paintsil) on Instagram: "Love u all fans of fradi thanks for the love you shown me and also thanks a lot for the new name..."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik