FTC: 300 ezer euróért érkezik a ghánai védő – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2018.06.12. 22:19
null
Abraham Frimpong hamarosan a Ferencváros játékosa lehet
Helyi sajtóhír szerint a Crvena zvezda labdarúgócsapata megegyezett a Ferencvárossal Abraham Frimpong vételáráról: a ghánai védőért állítólag 300 ezer eurót fizet a magyar klub.

 

 

Abraham Frimpong lehetséges érkezéséről először a Nemzeti Sport Online számolt be, és bár egy ponton úgy tűnt, a játékos nem tudja meggyőzni a zöld-fehéreket, most mégis náluk köthet ki.

A Mozzart Sport arról ír, hogy megszületett a mindkét klubot és a futballistát is kielégítő megállapodás, s a Ferencvárosnak sikerült az eredeti 500 ezer euróról lealkudnia Frimpong vételárát 300 ezer euróra.

A Crvena zvezda még így is nyerne az üzleten, mivel 2017 januárjában 100 ezer euróért szerezték meg, ráadásul Vladan Milojevics vezetőedző nem számít rá a következő idényben.

A szerb portál szerint a 25 éves ghánai védő még ezen a héten a Fradi futballistája lehet.

A Ferencváros labdarúgócsapata az átigazolási sajtóhíreket nem kommentálja, tájékoztatást csak a hivatalos csatornáin keresztül ad.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Sigér Dávid (Balmazújváros)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Bene Marcell, Burzi Alex, Orosz Marcell
Kiszemeltek: Berecz Zsombor (Vasas), Hangya Szilveszter (Vasas), Abraham Frimpong (ghánai, Crvena zvezda – Szerbia), Matías Rodríguez (argentin, Chacarita Juniors – Argentína)
Távozók: Batik Bence (szabadon igazolható), Janek Sternberg (német, 1. FC Kaiserslautern – Németország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Joseph Paintsil (ghánai, Tema Youth – Ghána, onnan Genk – Belgium), Marcos „Marquinhos” Pedroso (brazil, Figueirense – Brazília), Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Amadou Moutari (nigeri, Austria Wien – Ausztria), Hajnal Tamás (visszavonul?), Priskin Tamás, Rui Pedro Couto Ramalho (portugál)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik