Felkészülés: a ZTE legyőzte orosz ellenfelét, Ivancsicsot tesztelték

Vágólapra másolva!
2010.06.21. 19:14
Az Európa-liga-szereplésre készülő ZTE FC labdarúgócsapata Bükön 2–1-es győzelmet aratott az orosz élvonalbeli Krilja Szovjetov Szamara ellen.

A zalaegerszegiek az 50. percben szereztek Illés Gyula góljával, majd Prince Rajcomar növelte az előnyt egy egyéni akció után, a Szamara a hajrában tudott szépíteni.

A mérkőzésen a ZTE vezetőedzője, Csank János több próbajátékost is tesztelt. A szerb Bojan Pavlovics a hírek szerint nem győzte meg a szakembert, így rá nem tartanak igényt. A Szamara elleni meccsen pályára lépett Ivancsics Gellért is, aki korábban az élvonalban többek között a Budapest Honvédban és a Diósgyőrben is futballozott, legutóbb az NB II-es Szigetszentmiklóst erősítette. Arról egyelőre nem született döntés, hogy a középpályásra igényt tart-e a szakvezetés.

Szintén próbajátékra érkezett a Zalaegerszeghez a korábbi kaposvári kapus, Tarczy Pál, aki a legutóbbi idényben az NB II-es BKV Előrében játszott, egyelőre az ő sorsáról sem született döntés.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
ZTE FCSZAMARA (orosz) 2–1 (0–0)
Bük, 50 néző. V: Tóth R.
ZTE: Vlaszák (Tarczy) – Kocsárdi (Bogunovics), Miljatovic, Kovács G., Panikvar (Todorovics) – Pavlovics (Rajcomar), Kamber (Barna), Szalai T. (Schultz), Illés Gy. (Ivancsics) – Pavicsevics (Petneházi), Magasföldi (Balázs Zs.)
Gólszerző: Illés Gy., Rajcomar, ill. Milics
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik