Fehérvár: Huszti és Juhász fontos feladatot kapott a klubnál

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.09.14. 18:23
null
Huszti Szabolcs és Juhász Roland már a pályán kívül dolgozik a Vidi sikereiért (Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap )
A profi labdarúgással az előző idény végén felhagyó Huszti Szabolcs és Juhász Roland a jövőben a Mol Fehérvár FC sporttanácsadójaként segíti Kovács Zoltán sportigazgató munkáját – jelentette be a székesfehérvári klub.

 

Huszti és Juhász munkájától azt várja a Fehérvár vezetősége, hogy hatékonyabbá tegye az NB III-ban szereplő második csapat, valamint az utánpótláscsapatok munkáját. Továbbá figyelniük kell a Vidi kölcsönjátékosainak, illetve a kooperációs szerződések révén az NB II-ben szereplő labdarúgók munkáját. Emellett az első csapat edzéseit és mérkőzéseit is rendszeresen látogatják majd.

„Mindenekelőtt köszönetünket szeretnénk kifejezni a klub tulajdonosának és a klub vezetőinek, amiért lehetőséget biztosítottak számunkra arra, hogy a jövőben is a Vidi sikereiért dolgozhassunk. A feladatkörünk eléggé összetett, ennek köszönhetően a klub egészébe betekintést nyerhetünk az utánpótlástól az első csapatig” – idézi a klub honlapja Juhász Rolandot, aki szeretne segíteni abban, hogy több utánpótláskorú játékos jusson el az NB I-es csapat keretéig.

„A magyar labdarúgásnak szüksége van az ilyen sportemberek tudására, valamint azokra a tapasztalataikra, melyeket a külföldi karrierjük során szereztek meg. A következő időszakban nagyon sokat kell tanulniuk, erre mindketten nyitottak. Több területen is részt vesznek a különböző munkafolyamatokban itt a klubon belül, legyen szó játékosmegfigyelésről vagy épp videóelemzésről. Emellett az utánpótlásban edzéseket is fognak tartani a különböző korosztályok számára” – mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik