I. SZ.
2020.09.14 18:23 Frissítve: 2020.09.14 18:36

Fehérvár: Huszti és Juhász fontos feladatot kapott a klubnál

A profi labdarúgással az előző idény végén felhagyó Huszti Szabolcs és Juhász Roland a jövőben a Mol Fehérvár FC sporttanácsadójaként segíti Kovács Zoltán sportigazgató munkáját – jelentette be a székesfehérvári klub.

Huszti Szabolcs és Juhász Roland már a pályán kívül dolgozik a Vidi sikereiért (Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap )

 

Huszti és Juhász munkájától azt várja a Fehérvár vezetősége, hogy hatékonyabbá tegye az NB III-ban szereplő második csapat, valamint az utánpótláscsapatok munkáját. Továbbá figyelniük kell a Vidi kölcsönjátékosainak, illetve a kooperációs szerződések révén az NB II-ben szereplő labdarúgók munkáját. Emellett az első csapat edzéseit és mérkőzéseit is rendszeresen látogatják majd.

„Mindenekelőtt köszönetünket szeretnénk kifejezni a klub tulajdonosának és a klub vezetőinek, amiért lehetőséget biztosítottak számunkra arra, hogy a jövőben is a Vidi sikereiért dolgozhassunk. A feladatkörünk eléggé összetett, ennek köszönhetően a klub egészébe betekintést nyerhetünk az utánpótlástól az első csapatig” – idézi a klub honlapja Juhász Rolandot, aki szeretne segíteni abban, hogy több utánpótláskorú játékos jusson el az NB I-es csapat keretéig.

„A magyar labdarúgásnak szüksége van az ilyen sportemberek tudására, valamint azokra a tapasztalataikra, melyeket a külföldi karrierjük során szereztek meg. A következő időszakban nagyon sokat kell tanulniuk, erre mindketten nyitottak. Több területen is részt vesznek a különböző munkafolyamatokban itt a klubon belül, legyen szó játékosmegfigyelésről vagy épp videóelemzésről. Emellett az utánpótlásban edzéseket is fognak tartani a különböző korosztályok számára” – mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

2022.11.25 21:49:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 23:17:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 07:58:00

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sokak szerint csónakkal kellett volna kimenteni a bírót a Latorca utcából.

2022.11.18 23:59:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az ősz álomtizenegyében hét ferencvárosi található.

2022.11.19 00:08:14

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. És itt jutunk el a csercseszovi futballfelfogás alapjához: a labdarúgóit felszabadítja a kötöttségek alól, és hagyja, hogy abban a szerepben, taktikával játssznak, amiben a leginkább ki tudják bontakoztatni képességeiket..