FCSB: A magyarok egymillió eurót ajánlottak érte – Becali

Vágólapra másolva!
2022.12.02. 14:03
null
Edjouma egyelőre nem tud arról, hogy ajánlat érkezett volna a játékjogára (Fotó:<a href="https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/reactia-lui-malcom-edjouma-cand-a-auzit-despre-oferta-primita-de-fcsb-pentru-transferul-lui-2078737?fbclid=IwAR1t15hiqIO4rgAJz-gt45qZmqHq_Nd2XUpDGYhFOZo6Ao4NpAZgvDhKDbE"> digisport.ro</a>)
Román sajtóhírek szerint a Mol Fehérvár megfigyelői is jelen voltak csütörtökön, a FC Botosani–FCSB (2-3) román élvonalbeli mérkőzésen, és az NB I-es klub ajánlatot is tett a győztes gólt szerző francia-marokkói középpályás, Malcom Edjouma megszerzésére...

 

 

Erről Gigi Becali, a bukaresti klub tulajdonosa is beszélt a mérkőzés után, bár szemmel láthatóan fogalma sem volt, melyik csapat is érdeklődik a játékosa iránt.

„Csak azt tudom, hogy magyarokkal tárgyalok. Ők lehet, hogy azért mentek Botosani-ba, mert arra számítottak, hogy Edjouma kezdő lesz. Megüzentem nekik, hogy én nem a játékoseladások függvényében állítom össze a csapatot. Nem a zsibvásárban vagyunk. A magyarok egymillió eurót ajánlottak érte, én többet kértem. Azt mondják, kilencven százalék, hogy megegyezünk” – idézi a gsp.ro Becalit, arra utalva, hogy Malcom Edjouma csak a szünetben állt be a mérkőzésen.

A mérkőzés utáni interjúban Edjuoma azt állította: nem tud semmilyen ajánlatról.

„Ajánlat? Nem tárgyaltam semmilyen átigazolásról. Boldog vagyok itt. Ha jön egy ajánlat… nem is tudom, mit mondjak, mert nincs ajánlatom” – nyilatkozta a Digi Sport televíziónak a labdarúgó.

A Nemzeti Sport úgy értesült, a Mol Fehérvár kiszemeltjei között valóban szerepel a játékos, de közel sem annyira előrehaladottak a tárgyalások, mint azt Becali állítja.

A 26 éves Edjouma Franciaországban csupán a második vonalig jutott, ahol három szezon alatt 21 mérkőzést játszott a Lorient, a Chambly és a Red Star FC színeiben. 2020-ban érkezett Romániában, de a Viitorul (ma már Farul) csapatában még nem tudott megragadni. Botosani-ban viszont hamar meghatározó játékos lett, így a topcsapatok figyelmét is felkeltette: idén februárban a FCSB 330 ezer eurót fizetett érte. A bukaresti csapatban 37 mérkőzésen hat gólt szerzett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérnek: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Malcom Edjouma (francia-marokkói, FCSB – Románia), Szappanos Péter (Bp. Honvéd)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Bohdan Lednev (ukrán, Dinamo Kijev – Ukrajna, lejár a kölcsönszerződése)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:–

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik