S. T. J.
2023.06.09 23:24 Frissítve: 2023.06.09 23:47

Egyetlen Cseri Tamás-gólt sem hozott az idény; Szerhij Rebrov a németek ellen debütál az ukrán válogatott kispadján

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:


Egyetlen Cseri Tamás-gólt sem hozott a nemrégiben véget ért idény – korábban az élvonalban és az NB II-ben sem fordult elő vele hasonló. A Mezőkövesd Zsóry játékmestere nem is tagadja, van hiányérzete a teljesítményével kapcsolatban. A középpályás 2017 nyarán igazolt Kisvárdáról a Mezőkövesd Zsóryhoz, és hogy mennyire fontos játékosa lett csapatának, jól mutatja, az első öt idényében összesen mindössze hét bajnokit hagyott ki – többnyire eltiltás miatt. Jelenleg a rehabilitációja zajlik, mert a Fehérvár elleni meccsen két bokaszalagja teljesen, egy pedig részlegesen elszakadt.

Szerhij Rebrov, a Ferencváros korábbi vezetőedzője lett az ukrán válogatott szövetségi kapitánya, megbízatása a 2026-os világbajnokság végéig érvényes. A tréner hétfőn Németország ellen mutatkozik be a kispadon, brémai szállodai szobájában üldögélve adott exkluzív interjút lapunknak. A delegáció kalandos úton jutott el Németországba; az utazásnak alapvetően két és fél órának kellene lennie, a háborús konfliktus miatt azonban több mint huszonnégy óráig tartott. A korábbi ferencvárosi légiósok közül Olakszandr Zubkov a keret tagja, de ahogy Rebrov fogalmazott, Ihor Haratin előtt is nyitva áll az ajtó.

Képes Sport mellékletünkben interjút olvashatnak a sprinter Kovács Attilával, aki az 1987-es atlétikai világbajnokságon negyedik lett a 100 méteres döntőben. Olyan klasszisok társaságában versenyezhetett, mint például Carl Lewis és Ben Johnson. Mesélt többek között a portugáliai versenyről, amelyen azért nem indulhatott, mert Ben Johnson viccből ráugrott a hátára, és ettől megroppant a dereka, az utolsó, debreceni bajnoki futásáról, amikor az állatkerti szamár iázása miatt is visszahívták a futamot, és elárulta azt is, mi volt a fő erőssége.

előfizető vagyok, elolvasom a lapot Nincs előfizetésem, digitálisan olvasnám a lapot Előfizetnék a nyomtatott lapra
2023.10.01 10:12:52

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sőt a kecskemétiek sorozatban a negyedik bajnokijukat bukták el, sovány vigasz, hogy most legalább szereztek egy gólt.

2023.09.30 23:38:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Egyetlen lépéssel szereztek akkora előnyt, hogy csak gól lehetett a vége.

2023.09.30 14:44:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Lagatort már a 13. percben kiállították, Megyeri hiába védett nagyokat, zsinórban harmadszor is kikapott a Loki.

2023.09.30 14:27:36

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Bognár István vezetést szerzett ugyan az MTK-nak, de utána kinyílt a zöld-fehér gólzsák.

Ajánló beállításra vár