Egyetlen Cseri Tamás-gólt sem hozott az idény; Szerhij Rebrov a németek ellen debütál az ukrán válogatott kispadján

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2023.06.09. 23:24
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

Egyetlen Cseri Tamás-gólt sem hozott a nemrégiben véget ért idény – korábban az élvonalban és az NB II-ben sem fordult elő vele hasonló. A Mezőkövesd Zsóry játékmestere nem is tagadja, van hiányérzete a teljesítményével kapcsolatban. A középpályás 2017 nyarán igazolt Kisvárdáról a Mezőkövesd Zsóryhoz, és hogy mennyire fontos játékosa lett csapatának, jól mutatja, az első öt idényében összesen mindössze hét bajnokit hagyott ki – többnyire eltiltás miatt. Jelenleg a rehabilitációja zajlik, mert a Fehérvár elleni meccsen két bokaszalagja teljesen, egy pedig részlegesen elszakadt.
Egyetlen Cseri Tamás-gólt sem hozott a nemrégiben véget ért idény
– korábban az élvonalban és az NB II-ben sem fordult elő vele hasonló. A Mezőkövesd Zsóry játékmestere nem is tagadja, van hiányérzete a teljesítményével kapcsolatban. A középpályás 2017 nyarán igazolt Kisvárdáról a Mezőkövesd Zsóryhoz, és hogy mennyire fontos játékosa lett csapatának, jól mutatja, az első öt idényében összesen mindössze hét bajnokit hagyott ki – többnyire eltiltás miatt. Jelenleg a rehabilitációja zajlik, mert a Fehérvár elleni meccsen két bokaszalagja teljesen, egy pedig részlegesen elszakadt.

Szerhij Rebrov, a Ferencváros korábbi vezetőedzője lett az ukrán válogatott szövetségi kapitánya, megbízatása a 2026-os világbajnokság végéig érvényes. A tréner hétfőn Németország ellen mutatkozik be a kispadon, brémai szállodai szobájában üldögélve adott exkluzív interjút lapunknak. A delegáció kalandos úton jutott el Németországba; az utazásnak alapvetően két és fél órának kellene lennie, a háborús konfliktus miatt azonban több mint huszonnégy óráig tartott. A korábbi ferencvárosi légiósok közül Olakszandr Zubkov a keret tagja, de ahogy Rebrov fogalmazott, Ihor Haratin előtt is nyitva áll az ajtó.

Képes Sport mellékletünkben interjút olvashatnak a sprinter Kovács Attilával, aki az 1987-es atlétikai világbajnokságon negyedik lett a 100 méteres döntőben. Olyan klasszisok társaságában versenyezhetett, mint például Carl Lewis és Ben Johnson. Mesélt többek között a portugáliai versenyről, amelyen azért nem indulhatott, mert Ben Johnson viccből ráugrott a hátára, és ettől megroppant a dereka, az utolsó, debreceni bajnoki futásáról, amikor az állatkerti szamár iázása miatt is visszahívták a futamot, és elárulta azt is, mi volt a fő erőssége.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik