nemzetisport.hu 2013.07.08 16:39 Frissítve: 2015.03.18 01:43

DVTK: Kovács Zoltán az új sportigazgató - hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján jelentette be, amiről sajtóhírre hivatkozva korábban már beszámoltunk: a korábbi húszszoros válogatott támadó Kovács Zoltán lett az együttes új sportigazgatója. Az egykori csatár Újpesten már szerzett tapasztalatot hasonló munkakörben – írja a dvtk.eu.

 

„A DVTK sportszakmai koncepciójáért és elsősorban az igazolásokért leszek felelős. Az én feladatom az lesz, hogy a vezetőedző kizárólag a szakmai munkával tudjon foglalkozni – edzések vezetése, csapat összeállítása –, minden egyéb feladat, például a kifogástalan munkakörülmények megteremtése rám hárul” – adott felvilágosítást munkaköréről Kovács Zoltán, aki azt is megindokolta, hogy miért a DVTK-nál vállalt munkát.

„Diósgyőr az a hely, ahol érdemes focit csinálni, mert a DVTK egy olyan klub, amelynél jó dolgozni. Így gondoltam ezt a tárgyalások előtt is, és az azóta szerzett információk csak megerősítették ezt. Tetszett a Dudás Hunor által felvázolt jövőkép, az infrastrukturális fejlesztések, a szakmai tervek és jól esett, hogy ebben nekem is szerepet szánt” – folytatta a sportvezető, aki már munkába is állt a miskolci együttesnél.

„Valójában már munkába is álltam, mert nincs vesztegetni való időnk. Az elmúlt napokban Tomiszlav Sziviccsel Lengyelországban jártam, ahol olyan játékosokat néztünk meg, akik erősítést jelenthetnek a Diósgyőrnek. Arra is jó volt ez a rövid idő, hogy kiderült, a vezetőedzővel egy hullámhosszon vagyunk. Én ugyanolyan sportigazgató vagyok, mint amilyen játékos voltam: nem ismerek lehetetlent, nyerő típusú játékosokat és győztes csapatot akarok látni” – zárta mondandóját Kovács.

2021.01.28 12:56:56

Labdarúgó NB I P. K.

„Egyre több játékos példája bizonyítja, jó munka folyik a Ferencváros utánpótlásában.”

2021.01.27 16:49:13

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Sokkal jobban futballozott a Fradi, mint a házigazda Budafok; növelte előnyét üldözője előtt.

2021.01.27 16:21:13

Labdarúgó NB I BODNÁR TIBOR (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

Supka Attila együttese először tudta legyőzni a Vidit a párharc immár nyolcmeccses NB I-es történetében.

2021.01.26 09:29:56

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„A házam is zöld-fehér, a kerítésre pedig terveztettem egy méretes Fradi-sast.”

2021.01.25 21:41:24

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A játékvezetők magabiztosabbak lettek hátuk mögött a fegyelmezési szándékkal. Kevesebben voltak a kelleténél, ezért volt általános nyűg az idegenben játszó csapatoknál, hogy a helyi partjelzők éppen, hogy csak gólt nem lőttek, annyira lelkesen segítették az övéiket.