DVSC: Nem akartam lavinát elindítani, túl vagyok már a válogatottságon – Dzsudzsák

Vágólapra másolva!
2022.07.31. 19:57
null
Dzsudzsák Balázs már túl van a válogatottságon (Fotó: Czinege Melinda/Hajdú-Bihari Napló)
Mint ismert, az utolsó percekben pontot mentő Debrecen 2–2-t játszott Kisvárdán a labdarúgó NB I nyitó fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén. Amelyen a DVSC csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs is betalált, aki elégedetten értékelt a mérkőzést követően az M4 Sport kamerái előtt. A 35 éves középpályás a válogatottságra is kitért.

 

„Nagyon örülök, hogy a csapat ezt az arcát mutatta – utalt Dzsudzsák Balázs arra, hogy a Debrecen a 85. és a 93. percben is egyenlített a Kisvárda ellen. – Van még mit javítanunk, buta gólokat kaptunk, de küzdeni akarásból nagyon jól helytálltunk.”

A rutinos játékos a DVSC pénteki szurkolói ankétján elhangzottakra – melyek szerint ígéretet kapott rá, hogy októberben 109. alkalommal is pályára léphet a nemzeti csapatban – is kitért.

„Nem akartam semmiféle lavinát elindítani, túl vagyok már ezen a részén, a Debrecenre koncentrálok, a válogatott kiválóan teljesít, a szövetségi kapitányról nem is beszélve. A szurkolói ankéton csak elejtettem, hogy egyszer reményeim szerint összejöhet az a búcsúmérkőzés, de abszolút nem ez motivál, hanem hogy maradandót alkossak és hű legyek Debrecenhez, a szurkolók pedig lássák rajtam, kapitányként küzdök, ez a minimum. Nagyon jól érzem magam, remek felkészülésen vagyok túl, érzem magamban a dinamikát, örülök, hogy visszakerültem középre, próbálok hasznára válni a csapatnak”– idézte az immár 10-es mezszámban szereplő középpályást az M4 Sport.

A magyar labdarúgó-válogatottban a legtöbbször szereplők listáján Dzsudzsák és Király Gábor holtversenyben vezet 108 mérkőzéssel.

LABDARÚGÓ NB I
1. FORDULÓ
Kisvárda–Debreceni VSC 2–2 (Camaj 50. – 11-esből, Makowski 87., ill. Dzsudzsák 85., Bárány 90+3.)
Kisvárda,
Várkerti Stadion. Vezette: Berke

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik