nemzetisport.hu 2022.01.04 08:12 Frissítve: 2022.01.04 10:23

DVSC: közös megegyezéssel szerződést bontottak Németh Krisztiánnal – hivatalos

A DVSC december 31-i hatállyal, közös megegyezéssel szerződést bontott Németh Krisztiánnal – jelentette be kedd reggel a debreceni labdarúgócsapat a hivatalos honlapján.

Németh Krisztián elbúcsúzott Dzsudzsák Balázséktól (Fotó: dvsc.hu)

 

A 32 éves, 37-szeres válogatott Németh Krisztián szeptember végén, hosszú kihagyás után érkezett a DVSC-hez, és igyekezett magát mihamarabb újra felépíteni – írja a csatár kapcsán a dvsc-hu.  

Hét NB I-es bajnokin és egy kupatalálkozón is pályára lépett debreceni színekben, eredményes volt a Kecskemét elleni MK-meccsen, valamint gólt szerzett a Honvéd elleni győztes (5–3) mérkőzésen.

A decemberi eleji, zalaegerszegi bajnokin azonban megsérült, részleges izomszakadást szenvedett, így a Ferencváros és a Gyirmót ellen már nem játszhatott, a debreceni klub pedig december 31-i hatállyal, közös megegyezéssel szakított a csatárral, aki éppen január 5-én, szerdán tölti be a 33. életévét. Némethnek a DVSC volt a 14. klubja pályafutása során.

„Korábban is úgy egyeztünk meg a DVSC-vel, hogy Németh Krisztián december végig segít a csapatnak. Most, miután a sérüléséből már felépült, azon dolgozunk, hogy új csapatot találjunk neki" – nyilatkozta a váltással kapcsolatban a Nemzeti Sportnak a játékos menedzsere, Filipovics Vladan. 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:  
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Baranyai Nimród
Kiszemeltek:
Távozók: Németh Krisztián (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

 

2022.01.18 23:32:13

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Józan belátás, végtelen türelem és tudatos közeledés segíthet megbirkózni a történelem súlyos örökségével, és legjobb hitünk ellenére sem lehetünk meggyőződve arról, hogy nemes futballszakmai törekvések átírhatják a sok évszázados társadalmi kódokat.

2022.01.17 21:22:16

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nálam ilyen Aschner Lipót. Jövő héten lesz 150 éve, hogy megszületett, ma hetven esztendeje hunyt el, ám mint a kiemelkedő személyiségek általában, nem csupán a kerek évfordulókon érdemeln(én)ek említést. A minőségre esküdött, ám a földön járt. »Amíg én állok az Újpest élén, addig sportbeli elhatározásokat sohasem fog nálunk anyagi szempont irányítani.«

2022.01.16 22:00:48

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Lehet, míg az Aranycsapat a modern futball origója, addig Deák Bamba a hőskor ideájának utolsó világszínvonalú példázója? Aki a diadal reményének eleven modellje volt Szentlőrincen és az Üllői úton, a közösség daliájaként, s a játék leginkább mámorító pillanatával, a góllal oly sokszor adott örömet, mint rajta kívül senki a világon ily rövid idő alatt.