DVSC: Ha nem hívnak, el tudom fogadni – Dzsudzsák a válogatottról

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2021.12.23. 10:08
null
Dzsudzsák Balázs teljesíti a bajnoki célkitűzéseit (Fotó: Dömötör Csaba)
Csak a ferencvárosi Dibusz Dénes és a paksi Ádám Martin előzte meg Dzsudzsák Balázst a Nemzeti Sport osztályzatai alapján kialakult őszi rangsorban. A DVSC támadója a Digi Sport reggeli műsorában reagált a rangsorban elfoglalt előkelő helyezésére.

 

„Fontosabb most a csapat teljesítménye, nyilván az, hogy hozzá tudok ehhez járulni számokban, amivel a csapat sikeres tud lenni, az nagyon boldoggá tesz. Nekem is vannak célkitűzéseim, egyelőre jó úton haladok, minden idénynek úgy megyek neki, hogy vannak számok, amelyeket szeretnék elérni” – mondta a Digi Sportnak a 15 bajnokin hat gólt és hét gólpasszt jegyző Dzsudzsák Balázs, aki éppen csütörtökön tölti be 35. életévét.

„Abszolút nem érzem magam 35 évesnek, nyilván kimondani sok, vagy mondhatom, hogy furcsa, de abszolút nem érzem magam annyinak. Sőt, azt mondom, ha jó közegben van az ember, és jó emberekkel veszi magát körbe, akkor abszolút azt érzi, hogy közéjük tartozik, a mi öltözőnk pedig eléggé fiatal, a fiatalok pedig húznak magukkal. Szóval tényleg csak a szám, a 35 az, amit picit zavaró kimondani, de ez van” – mondta a 108-szoros válogatott, aki nem bánta meg, hogy hazaszerződött, és már megbékélt azzal is, hogy talán többé nem szerepel a magyar válogatottban.

„Ha hívnak, megyek, ha nem hívnak, azt is el tudtam már az elmúlt két évben fogadni. 108-szor már ott voltam, ezt rajtam kívül még Király Gabi tehette meg. Ha valakinek, akkor nekem biztosan nem kell senki felé elszámolnom. Ezt a karriert szívesen megosztanám bárkivel, tiszta lelkiismerettel” – fogalmazott Dzsudzsák Balázs.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik