CS. A. 2021.06.03 09:19 Frissítve: 2021.06.03 09:40

DVSC: Dzsudzsák iránt élénken érdeklődik a Honvéd

Változások jöhetnek az NB I-be feljutó Debreceni VSC-nél. Több játékos is távozhat, köztük Dzsudzsák Balázs, aki iránt élénken érdeklődik a Honvéd.

Dzsudzsák Balázs a Honvéd játékosa lehet (Fotó: Kovács Péter/Hajdú-Bihari Napló)

A pezsgő felszáradt Debrecenben, az ünneplésnek vége – az NB II-ben ha nem is magabiztosan, de végül az élen záró DVSC már az élvonalbeli idényre készül. Kérdés persze, milyen kerettel vág neki az NB I-nek, hiszen az előző évad megmutatta, a játékosállomány erősítésre szorul.

Márpedig várható változás: a kapus Gróf Dávid kölcsönszerződése a nyáron lejár, ám úgy tudjuk, a Loki megegyezett a Ferencvárossal a kivásárlási árról, így a 32 éves futballista Debrecenben marad. Érdekes a helyzete, hiszen szinte az egész idényben védett, de az utolsó három fordulóban Tomás Kosicky vette át a helyét – más kérdés, hogy a 35 esztendős futballista nem váltotta meg a világot…

Ami a hátsó sort illeti: Kinyik Ákostól elköszöntek a vezetők, nem hosszabbították meg nyáron lejáró megállapodását, úgy tudjuk, a Paksnál folytatja. Szatmári Csaba is búcsút intett Debrecennek, követte korábbi edzőjét, Kondás Elemért Diósgyőrbe.

A középpályán és a támadósorban is lehet jövés-menés: Dzsudzsák Balázst a nyárig köti megállapodás a klubhoz, s információnk szerint a Honvéd élénken érdeklődik iránta. Bódi Ádám is szabaddá válik június 30-án, s bár úgy értesültünk, a Debrecen szeretné megtartani a szélsőt, a hírek szerint több NB I-es együttes vinné, s az NB II-es Vasas és Diósgyőr is szívesen látná. Az sem lenne meglepő, ha légiósnak állna. Ugrai Roland ugyancsak távozhat: az ötszörös válogatott támadó a tavasszal nyolc bajnokin három gólt szerzett, és a szakmai stáb nem tart igényt a szolgálataira.

Eddig egy érkezőről hallani, Skribek Alent szerezné meg a DVSC. A támadó az előző idényt a Budafoknál töltötte a Puskás Akadémia kölcsönjátékosaként, hat gólt szerzett.

2022.09.29 09:43:12

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kiállításokkal tarkított Közép-európai Kupa-döntőt nyert meg a főként itthon remeklő csapat 1962-ben

2022.09.22 09:05:57

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

1922 – Elsősorban Szűcs János elnök érdeme, hogy kinőhetett a földből.

2022.09.19 22:34:02

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A mérkőzést Szepesi György közvetítette a rádióhallgatóknak, s a lefújás után felvetette, hogy akkor lesz igazán esélyünk a kupákban, de főképp a BEK-ben, ha egy vagy legfeljebb két csapatba tömörítik az ország legjobb futballistáit.

2022.09.18 15:20:20

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő Bicske otthonában lépett pályára a címvédő Ferencváros.

2022.09.16 23:06:34

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Szűnjön meg ez a jelenlegi rendezetlen állapot.