DVSC: a klubhoz is követte Carrillót a magyar videoelemző

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.11.17. 17:22
null
Czuczi Mátyás a Hajduk Splitnél, a krakkói Wislánál és az AEK Larnacánál is együtt dolgozott Carrillóval (Fotó: DVSC.hu)
Még Joan Carrillo kinevezésekor, a múlt héten árulta el a labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen sportigazgatója, Tőzsér Dániel, hogy a következő hetekben még alakulni fog a stáb végleges összetétele. Ennek megfelelően a klub a hivatalos oldalán közölte szerdán, hogy bővült a csapat, mivel a spanyol trénerrel korábban is együtt dolgozó Czuczi Mátyás videoelemzőként és pályaedzőként csatlakozik a DVSC-hez,

Czuczi Mátyás futballistaként a Videoton felnőttkeretéig jutott, játszott NB II-es és NB III-as mérkőzéseket is, de egy sérülés miatt új utat kellett találnia.

A 31 éves szakember videoelemzőként kezdett dolgozni, s 23 esztendősen már Joan Carrillo mellett tevékenykedett. Az együttműködés során a horvát Hajduk Splithez, a lengyel Wisla Krakówhoz és a jelenleg Gyurcsó Ádámot is foglalkoztató AEK Larnacához is követte a spanyol trénert, majd a DAC-nál kapott szerződést, amelynél már asszisztensedzőként is részt vett a munkában.

Czuczi Mátyást – aki elvégezte az UEFA „A” minősítésű edzőképzőt – videoelemzőként és pályaedzőként is alkalmazzák a DVSC-nél.

„Bő egy hete vagyok itt a DVSC-nél, és azt mondhatom, jó itt lenni, nagyon jól érzem magam, megtaláltam a közös hangot a stábbal és a játékosokkal is. Nemsokára a családom, a feleségem és a kisfiam is jön majd utánam – mondta a szakember, aki a Debrecen új vezetőedzőjéről is beszélt a klub hivatalos oldalának. – Joan Carrillo egy nagyon jó ember. Tapasztalt edző, felkészült, motivált tréner, fejlett az igazságérzete. Sikerorientált személyiség, biztos vagyok vagyok abban, hogy azzal kel és azzal fekszik, hogy a Loki sikeres legyen.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik