B. D. K. 2020.11.06 14:34 Frissítve: 2020.11.06 14:57

Budafok: háromkor döntenek a halasztásról – NS-infó

A Nemzeti Sport információi szerint Budafokon ma délután 3-kor ül össze a vezetőség, hogy döntsenek, eleget tesznek-e a Honvéd halasztási kérelmének, amit ma délelőtt megkaptak.

Hamarosan kiderül, belegyezik-e a halasztásba a Budafok (Földi Imre)

 

Mint beszámoltunk róla, a Honvéd halasztási kérelmet nyújtott be, hogy elnapolják a Budafok elleni, eredetileg szombat délutánra kiírt NB I-es labdarúgó-mérkőzést. Az ok természetesen ezúttal sem más, mint a koronavírus.

„A legutóbbi két bajnokinkon a nehézségek ellenére, számtalan fiatalt bevetve álltunk ki, a helyzetünk azonban továbbra sem javult, ezért klubunk vezetése úgy döntött, hogy halasztási kérelmet nyújt be az OTP Bank Liga 10. fordulójában esedékes mérkőzéssel kapcsolatban” – áll a Honvéd közleményében.

„10:03 perckor a Budafoki MTE-hez hivatalos halasztási kérelem érkezett a Budapest Honvédtól a szombat délutánra kiírt OTP Bank Liga-mérkőzéssel összefüggésben – közölte ma délelőtt a Budafoki MTE. – Klubunk a halasztási kérelem kapcsán ma délutánra vezetőségi ülést hívott össze, amelyen döntést hoz a halasztási kérelemmel kapcsolatban.”

A Nemzeti Sport információi szerint Budafokon 3 órakor ül össze a vezetőség.

A Honvéd szombaton 17 órakor mérkőzne meg a Budafokkal, idegenben.

Az elmúlt hetekben – a teljesség igénye nélkül – a Paks a Ferencváros, az Újpest az MTK és a DVTK elleni bajnokiját, míg a Békéscsaba a DVTK elleni Magyar Kupa-meccsét szerette volna elhalasztani a csapatot sújtó fertőzéshullám miatt, ám az ellenfelek egyik esetben sem fogadták el ezt. 

2021.06.09 21:15:35

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Habitusához közelebb áll, hogy a bajnoki címért küzd.

2021.06.06 22:04:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Peter Stögert is tisztelem, esetében egyelőre csak az eredményei miatt tehetem.

2021.05.26 23:08:37

Labdarúgó NB I SZÖLLŐSI GYÖRGY

A Puskás Akadémia elnöke, Mészáros Lőrinc a járvány viszontagságai ellenére minden idők legjobb felcsúti idényét értékelhette.