Jova Levente: Megfogadjuk Gera Zoltán tanácsait, jó edzések vannak, előreléptünk vele

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.04.16. 11:13
null
Jova Levente századik alkalommal védte a Vasas kapuját a Kozármisleny elleni, 2–1-re megnyert bajnokin, amely után a kapussal beszélgetett az NSO Tv.

„Üldözőből most üldözötté váltunk, ez jobb helyzet, de eddig is a mi kezünkben volt a sorsunk. Majd akkor nyugszunk meg, ha meghúzták a vonalat, a végén kell ott lenni az első vagy a második helyen, nem számít, hogy hat fordulóval a vége előtt hol állunk” – reagált a Vasas kapuját századik alkalommal védő Jova Levente arra, hogy a Kozármisleny elleni győzelemmel felléptek az NB II-es tabella feljutást érő második helyére.

Videónkban részletesen is beszél a Kozármisleny elleni bajnokiról, elmondja, számontartotta-e, hogy kerek jubileumhoz érkezett. Emellett szó esik arról, mivel győzhetik le szombaton az éllovas Nyíregyházát, s kitér arra is, milyen együtt dolgozni Gera Zoltánnal, akivel korábban csapattársak voltak a Ferencvárosnál.   

LABDARÚGÓ NB II
24. FORDULÓ
VASAS FC–HR-RENT KOZÁRMISLENY 2–1 (1–1)
Budapest, Illovszky Rudolf Stadion, 1271 néző. Vezette: dr. Csonka Bence (Ország Péter, Ring Kevin)
VASAS: Jova L. – Pávkovics, Otigba, Baráth B. – Hidi M. S. – Bakti (Girsik A., 84.), Berecz Zs., Urblík J. (Hinora, 64.), Doktorics (Deutsch B., 90+3.) – Holender (Radó, 64.), Tóth M. (Szalay Sz., 64.). Vezetőedző: Gera Zoltán
KOZÁRMISLENY: Lékai – Beke P. (Daru, 70.), Kozics, Horváth D., Füredi, Turi – Nagy E. – Molnár Á., Schuszter, Major S. (Horváth P., 54.) –  Kirchner. Vezetőedző: Aczél Zoltán
Gólszerző: Hidi M. S. (11.), Tóth M. (59. – 11-esből), ill. Kirchner (37. – 11-esből)
Kiállítva: Horváth D. (49.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik