Kisvárda: Nyíregyháza mellett Tiszakécsére adtak kölcsön játékost

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.02.15. 16:39
Czékus Ádám Tiszakécskén bizonyíthat tavasszal (Fotó: Tiszakécskei LC Facebook)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda két játékosát is kölcsönadta: a Nyíregyházára szerződő Vida Kristopher mellett Czékus Ádám Tiszakécskén futballozhat – számolt be róla a szabolcsi klub honlapja.

Mint beszámoltunk róla, az átigazolási időszak utolsó pillanataiban, szerda késő este realizálódott, hogy Vida Kristopher a tavaszi szezon hátralévő részére Kisvárdáról az NB II-es Nyíregyháza Spartacushoz kerül kölcsönbe.

Hasonló okokból távozott ideiglenesen Kisvárdáról Czékus Ádám, aki tavasszal a szintén NB II-es Tiszakécske játékosa lesz kölcsönben. A 21 éves támadó a nyáron Békéscsabáról érkezett a szabolcsiakhoz, ahol az NB I-es csapatban kilenc mérkőzésen 320 percet játszott, ötször kezdőként, négyszer csereként pályára lépve. Ezeken a bajnokikon egy gólt szerzett. Czékus Ádám az NB III-as tartalékcsapatban négy mérkőzésen egy gólt szerzett, a Mol Magyar Kupában két fellépésen ugyancsak egyszer volt eredményes. Szőr Levente mellett Czékus Ádám a második kisvárdai játékos, aki kölcsönben játszik Tiszakécskén.

A Tiszakécske egyébként Czékus érkezése mellett Vajda Roland Attila megszerzését is bejelentette. A 25 éves balszélső Kozármislenyből érkezett a klubhoz, sőt, tegnap már pályára is lépett új klubjában – éppen volt csapata ellen.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDA MASTER GOODNÁL
Érkezők: Andrija Filipovic (horvát, Aktobe – Kazahsztán), Bernardo Matic (horvát, Ordabaszi – Kazahsztán), Wellington Nem (Wellington Silva Sanches Aguiar, brazil, EC Vitória – Brazília, szabadon  igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: – 
Kölcsönből visszatért: Yaroslav Helesh (Szombathelyi Haladás)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Artur Kozacsuk (ukrán-magyar), Borisz Ponomarenko (ukrán-magyar), Nazar Ponomarenko (ukrán-magyar)
Kiszemeltek: – 
Távozók: Mihajlo Hotra (ukrán, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Czékus Ádám (Tiszakécskei LC), Czérna Erik (Budafoki MTE), Vida Kristopher (Nyíregyháza Spartacus) 
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik