NB II: 32 évesen visszavonul a 180 NB I-es meccsen játszó középpályás

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.08. 15:01
Befejezi labdarúgó-pályafutását Egerszegi Tamás, aki 2023 nyarán érkezett a labdarúgó NB II-ben szereplő Kozármislenyhez és az őszi szezonban öt mérkőzésen erősítette a csapatot – számolt be róla a klub honlapja.Egerszegi Tamás (balra, fehér mezben) befejezi pályafutását (Fotó: kozarmislenyfc.hu)
Egerszegi Tamás (balra, fehér mezben) befejezi pályafutását (Fotó: kozarmislenyfc.hu)


A 32 éves Egerszegi Tamás pályafutása során összesen 180 NB I-es mérkőzésen lépett pályára: az Újpest színeiben debütált az első osztályban, majd később a Siófok, a Diósgyőr, a Mezőkövesd, a Vasas és a Paks csapatában játszott és összesen 13 gólt szerzett.

2017 őszén Lengyelországban légióskodott, majd megfordult az NB II-ben Gyirmóton, a Győri ETO-ban és a III. Kerületnél; utóbbi együttestől igazolt tavaly nyáron Kozármislenybe, ahol ősszel – védőként – mindössze négy bajnokin és egy Magyar Kupa-meccsen szerepelt.

A mislenyeikhez korábban már bejelentették a támadó Daru Bence és a kapus Oroszi István érkezését, továbbá Nagy Mihály Krisztián, Barkóczi Benedek és Megyeri Gábor távozását, illetve Turi Tamás és Kirchner Krisztán szerződéshosszabbítását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik