NB II: egy védő távozott a Kecskeméttől, középpályás érkezett

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.06.17. 07:27
null
Nagy Krisztiánnak NB I-es rutinja is van, legutóbb a DEAC-ban játszott (Fotó: Kovács Péter/Hajdú-Bihari Napló)
Puskás Gábor távozott a minden bizonnyal a labdarúgó NB II-ben induló Kecskeméti TE-től, miközben a klub megszerezte a legutóbb a DEAC-ban futballozó Nagy Krisztiánt.

A 25 esztendős Nagy Krisztián a középpályán bevethető, korábban az NB I-ben is szerepelt a Kaposvár színeiben. A Rákóczi élvonalból való kiesése után a DEAC-ban játszott egy évet, az előző kiírásban 32 mérkőzésen hatszor volt eredményes.

Pályafutásom során eddig sosem unatkoztam, minden évben a feljutásért, vagy a bennmaradásért kellett küzdenem aktuális csapatommal – mondta a klubhonlapon a középpályás. – Bízom benne, hogy Kecskeméten a pozitívumok fognak dominálni. A KTE nagy múltú klub, ennek megfelelően a klubvezetőség felvázolta a hosszú távú terveket, amik igen komolyak, így örömmel igazoltam ide.”

Puskás Gábor azonban távozott a kecskemétiektől, a 29 éves szélső védő Békéscsabán folytatja pályafutását. A nagy munkabírású labdarúgó az előző idény összes mérkőzésén kezdőként lépett pályára a Kecskemétben. Puskás korábban a Dunaújváros, a Pécs, a Szekszárd, valamint a Szigetszentmiklós együttesében is szerepelt.

A szintén NB II-es Békéscsaba egyébként hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Puskás Gábor mellett a 26 éves, legutóbb a Szeged-Csanád GA-ban szereplő Varga Szabolcsot is megszerezte, aki a támadószekciót erősítheti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik