NB II: Takács marad, Búrány megy, Koller jöhet – Mezőkövesd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.23. 22:27
Alakul a kerete a labdarúgó NB II-ben a következő szezonban a feljutást megcélzó, immár Benczés Miklós által irányított Mezőkövesdnek.

Immár végérvényesen eldőlt, hogy a lejáró szerződésű középpályás, Búrány Zoltán nem hosszabbít a Mezőkövesddel, távozik a klubtól. A korábban a Diósgyőrben és a Haladásban is futballozó 25 éves játékos a legutóbbi szezonban 17 bajnokin szerepelt. Elsősorban NB II-es csapatok érdeklődnek iránta.Búrány Zoltán nem hosszabbít a Mezőkövesddel, távozik a klubtól. A korábban a Diósgyőrben és a Haladásban is futballozó 25 éves játékos a legutóbbi szezonban 17 bajnokin szerepelt. Elsősorban NB II-es csapatok érdeklődnek iránta.

A Nemzeti Sport Online azt is megtudta, hogy a kövesdiek egyik vezérének számító, az elmúlt idényben védekező középpályásként is 12 gólt szerző Takács Péter viszont egyelőre nem gondolkodik klubváltásban.

„Fél év múlva ugyan szabadon igazolhatóvá válok, mert lejár a szerződésem, de most úgy készülök a szezonra, hogy maradok Mezőkövesden, és a továbbiakban is mindent megteszek azért, hogy minél jobban szerepeljen a csapat" – erősítette meg a hírt megkeresésünkre a 26 éves labdarúgó, aki 12 góljával, Máté Jánossal holtversenyben házi gólkirály lett Kövesden. A gólfelelősök sora ugyanakkor hamarosan egy új játékossal bővülhet.

Korábban a Nemzeti Sport Online jelezte elsőként, még hétfőn délután, és azóta más forrás is megerősítette, hogy a volt pécsi, legutóbb Nyíregyházán szereplő Koller Krisztián lehetséges gyirmóti szerződése nehézségekbe ütközött, ugyanis Mezőkövesden is szerepel a kiszemeltek között.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD ZSÓRYNÁL

Érkezők: Nagy József (PMFC)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Szalai Vilmos (DVTK), Harsányi Zoltán (Puskás Akadémia), Fótyik Dominik (Kecskeméti TE)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Koller Krisztián (Nyíregyháza – szabadon igazolható), Laczkó Zsolt (Kecskemét – szabadon igazolható), Zvara Dávid (Szolnok)
Távozók: Balogh Balázs (Kisvárda), Lukács Rajmund (Nagyvárad/Bihor Oradea – Románia), Sváb Dániel (?), Stanislav Velicky (?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Gengeliczki Gergő (Nyíregyháza, ?), Kulcsár Kornél (Haladás, ?), Kunsági Roland (FTC), Medgyes Zoltán (Haladás, ?), ifj. Nyilas Elek (Soroksár)
Távozhatnak: Búrány Zoltán (szerződése lejár)

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik