NB II: az MTK-tól távozott Pál András Nyíregyházán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.22. 11:42
Az NB II-ben listavezető Nyíregyháza labdarúgócsapata a Facebook-oldalán arról számolt be, hogy Lucsánszky Tamás vezetőedző ma két játékost is tesztel, köztük a szezont még az NB I-es MTK-nál kezdő, hat bajnokin pályára lépő Pál Andrást is.

Felkészülési mérkőzést játszik kedden a Szpari. Lucsánszky Tamás két új játékost is szeretne kipróbálni – írja a Nyíregyháza Spartacus Facebook-oldala, majd hozzáteszi,Törtei Tamás sérülése nem súlyos, így már a csapattal tréningezhet. Valószínűleg fáradásos húzódásról van szó, így minden bizonnyal játszhat a hétvégén is a Szolnok elleni hazai bajnokin.

Lucsánszky Tamás vezetőedző a múlt szombati, Gyirmóton 1–1-es döntetlennel záruló találkozóról és a heti menetrendről, a tesztelésre érkezett játékosokról beszélt.

„Rendkívül fegyelmezetten, koncentráltan játszottunk végig, és úgy hogy egy órán keresztül emberhátrányban voltunk, bravúros pontszerzés lehetne. Lehetne, ha az első harminc perc nem azt mutatta volna, hogy a három pontra is jó esélyünk van. A meccs előtt aláírtam volna Gyirmóton az egy pontot, de amíg egyenlően voltunk, az történt a pályán, amit mi szerettünk volna. Az látszik, sokat ért, hogy eredményességben mi jól kezdtük a szezont, de az is kiderült, hogy sok egyforma képességű csapat van, és minden meccs rangadó. Kedden felkészülési mérkőzést játszunk Ibrányban. Tervezünk két új igazolást, őket mindenképpen szeretnénk tesztelni, valamint a keret összes tagját meccsben akarom tartani, mert eddig a szokásos kezdőn keveset kellett változtatnunk. Az újak közül Popovics Bertold már játszott Ligakupa-találkozókon, most pedig az MTK korábbi támadója, Pál András csatlakozott hozzánk, ők pályára léphetnek az edzőmeccsen. Előbbivel megállapodtunk, a héten már a papírjait intézzük, Pál Andrásnak pedig tisztában vagyunk a képességeivel, de szeretnénk látni, milyen erőállapotban van sérülése után”– fogalmazott a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik